gurbetcianne97 Benjaminannesi cıks benim kanamam birden pat diye değişmişti. Eve dikişlerime bakmaya ebe geliyodu korkup acilen doktoruma yollamıştı. Sonuç regl çıkmıştı😂
Benjaminannesi gurbetcianne97 ay keşke benim de öyle olsa kız ben o zaman regl olmuşum ama baya yoğundu he baya baya
gurbetcianne97 Benjaminannesi benim şeydi bak ilk bi 10/12 gün falan kanamam vardı sonra lekelenmeye dönüştü. Birkaç gün sonra böyle çooook ufak lekeler vardı. Sonra bi başladı musluk gibi akmaya ne kıyafet yetiştirebildim ne ped yetiştirebildim aralıksız aktı. 😂😂😂
HipnozX Benjaminannesi herkes öyle diyor ya :) oğlum 10 aylık 14 haftalık hamileyim🙃ben hemen olmaz sanmıştım süt korumasında falan değilde
LamiyaCetinkaya Benjaminannesi kötü huyu yok çok şükür, sevimli bir şey ama enerjisi hiç bitmiyor o yorucu biraz 😁
[silindi] Benjaminannesi dogumdan sonra ikinci bebeyi nasil yaptilar benim merakim bunda valla suan korku var sanki bakireyim ilk kez iliskiye gircem gibi korkuyorum djdndndn
Benjaminannesi [silindi] ahshaha valla ben geçen gün birlikte oldum enfeksiyon kaptım hemen ne hikmetse adet olsam iyi keşke olsam kız büyük konuşma valla buluyor adamı
[silindi] Benjaminannesi adet olmak degil dertde. Ben suan korkuyorum iliskiden cahil cuhala biside degilim anlamadim ki ama daha 40 ima 17 gun var aldi beni bir telas