Nazli777 40 cikfikdan sonra her ay afet oldum ve 5aylikden oğlum şimdi hamileyim oğlum 10 aylik kucagimda 2ci hamllelyim 20.3 gunlk 5 aylik yani
HipnozX Benjaminannesi benim lohusalik 50 kusur gün sürmüştü sonra bir ay hasta olmadım sonraki ay düzenim aynen başladı. Ama regl görmeye başlamak süt korumasının olmadığını gösteriyor bilginize:)
Benjaminannesi HipnozX kız onu diyen kim harbiden süt bebeği koruyor başka bir şeyi değil 😂😂 ah eskiler
HipnozX Benjaminannesi herkes öyle diyor ya :) oğlum 10 aylık 14 haftalık hamileyim🙃ben hemen olmaz sanmıştım süt korumasında falan değilde
FuLyaMuhammedOnur Benjaminannesi sezeryan olmuştum. Karnimda ağrı hissettim. Kanamam baslamisti ilk hafif geldi sonradan baya gelmeye başladı doktora gittim adetin başlamış dedi.
Benjaminannesi gurbetcianne97 o olmuyor işte ben de öyle sandım lohusa kanaması bitip devam ediyor 40 gün boyunca
Senadgo Benjaminannesi tam 20 ay sonra oldum 21. Ayda hamile kaldım 🤣🤣 kızımı emziriyordum emzirmeyi bıraktığımın ertesi günü tesadüfi bi şekilde regl oldum, bi daha da olamadım 37. Haftamdayım 😇
gurbetcianne97 Benjaminannesi cıks benim kanamam birden pat diye değişmişti. Eve dikişlerime bakmaya ebe geliyodu korkup acilen doktoruma yollamıştı. Sonuç regl çıkmıştı😂
LamiyaCetinkaya Benjaminannesi kötü huyu yok çok şükür, sevimli bir şey ama enerjisi hiç bitmiyor o yorucu biraz 😁
Senadgo Benjaminannesi daha önceden de ilişkilerimiz korunmasızdı ama ilk adet olduğum aya denk geldi hamilelik