hafsa2020 Kızlar karnı inmeden doğum yapan varmı.. yada hiç bir belirtisi olmayıp baştan beri yani erken doğum riski olmayıp 37 38 haftada doğuran varmı? Yoksa illa 40 ları gördünüz mü🤔🤔
Kenanizm18 hafsa2020 ben 34 haftalık olucam karnım 3/4 gündür indi :/ doktorda 2 hafta itibaren heran bekleyebilirsiniz diye uyarı verdi.
ozgeya hafsa2020 benim karnım aşağı inmeden 38.haftamda doğum yaptım.üstelik hiçbir belirti olmadan açılmam oldu ve bir süre sonra doğumum başladı.
Babies16 hafsa2020 34. Haftadma erken gelcek gibi duruyor erken inmis karnin dedi.38+6 yim hala gelcek diye bekliyrm yaa
Kenanizm18 hafsa2020 aslında yavaş yavaş iniyorlarmış ☺️ Ama benim koca göbek bi gecede kücücük bisi oldu korktum megerse inmiş 🙈
Kenanizm18 hafsa2020 amin cümlemiz insallah :) şeyi denediniz mi hiç. Mesela otururken dik sekilde otururdum ben inince bebek dik oturamıyosunuz artık
Ilkgozagrimiz Benimde indi baya karnim hafif sancilarimda basladi ne zaman gelcek diye bekliyorum bu arada 36+1im
Eflin hafsa2020 benim ne karnim inmişti ne bebek kanala girmisti 40+ 5 bir gün önce randevum vardi doktorda dedi bebek inmiş kanala nisanım da suyumda gelmedi dün akşam 12 de sancim geldi gece 4.30 da doğumum oldu rabbim hepinizi 1 avazda kurtarsin
Badgirl_ 34 de indi benim karnm bebek te kanala girdi ama suan 39+2 olduk hala dogmadi bi belirti yok🙄
Tusem Benım gecen hafta indi herkes oyle soyledı zaten. Az once hıckırdı mınnoş asagılardan 😃 37. Haftamdaym pazartesi kontrolum var ınsallah artk gelır toparlandıysa tabi💕