hemsreanne Kızlar muayene oldunuz mu doğum şeklini konuştunuz mu benim kontrolüm var işin içinde olmama rağmen çok gerginim :)
Pineapplee hemsreanne benim bebis muhtemelen Eylül sonu gibi gelecek gibi duruyor 💁🏻♀️ Normal doğum istiyorum ben 🙏🏻
Esramumcu hemsreanne benim ağustosun 28inde normalde ama bu gidişle eylülün ilk haftasını cikaricaz gelmeye niyeti yok 😀😀😀
annebebek6748 hemsreanne Valla her gidiyorum 10 gun sonra gel diyo doktorum sonlara yaklasmadan bise netlesmiyo sanirim
AlmiraAnnesi hemsreanne benim eylül ortasında olacak galiba sezeryan olucam ama daha gün almadım başka şehirde olduğum için 36. Haftamda gitcem gün almaya doğum için
hemsreanne AlmiraAnnesi bende sezeryan istiyor gibiyim bir yandan akışına bıraksam diyorum bir yandan planlı olsun istiyorum
AlmiraAnnesi hemsreanne ben başka şehirde yapacağım için doğumu normal biraz zor hem bende istemiyorum zaten son zamanlar zaten geçmiyor daralıyorum
Gozdgn hemsreanne normalde 12 eylul hep dedi doktorum bu hafta gidecegim kesin bi gün almaya 2. Gebeligim sezeryana olacağım 😊
Seyma_nur1 hemsreanne 37+1 haftalığım yüksek ihtimal eylülü beklemez benim kızım bu iki hafta içinde doğururum normal doğum düşünüyorum kısmet olursa 😊
Seyma_nur1 tuce2 hayır olmadım henüz randevuda bulamıyorum zaten en son 33 haftalıkken kontrole gittim 🙄
HilalEyce hemsreanne Ayy bugün kontrol var ve bebeğim iri. Sezeryan için gün verilebilir. Heyecanla akşam olsun diye bekliyorum 😀
vesilece hemsreanne sezaryen için önce 7 Eylül dedi doktorum canım şimdi 3 Eylül diyo 🤗 heyecan dorukta inşallah iyice büyür çünkü şuan 2700 gram 🥴
betul12f hemsreanne Bana Ağustos’un somunda gel çatı muayenesi yapalım dedi.Eylül de doğum olur artık
_aren hemsreanne Gebeliğimin başından beri normal istiyordum ama son 1 haftadır planlı sezeryan olmak şuanki durumlarıma daha uygun geldi ve doktorumla konuştum 14 eylül doğum inşallah 🙏🏼