Minagezer Geçermi zaman derken 37 olduk an itibariyle bel ağrıları sıcaktan bunalma uyku ve sık tuvalet dısında pek sıkıntım yok gibi varmı aynı haftalarda hamişler doğum sekliniz bellimi nasıl gidiyor çok az kaldı sohbet zamanı😅☺️
brgul_34 Minagezer sağlıkla gelsin inşallah bizde 30+1 olduk 3hafta sonra randevum var nts ye bağlıcak galiba doktorum o zaman belli ölür inşallah normal mi sezaryen mi🤲🤰❤️🤷♀️
aylinpalaa Minagezer 37+4üz bizde ☺️ Yalancı sancılar ve sık idrara çıkma var şimdilik sadece. Normal doğum olacak nasipse 🤲🏻
paksudemirbas Minagezer kasılmalarım çok var adet sancısı gibi ağrılar giriyor sırt ağrısı geceleri kasılmalardan uyuyamıyorum😣 şuanlık normal gözüküyor ama gidişat neyi gösterir bilemem İnşAllah normal olur🙏🏻
Pineapplee Minagezer bizde 33 teyizz tabiki saat basi tuvalete gitme ve mide yanması 😂 bebis kac kilo diye merak etmece 🤭 neden kaburgalarımı kırmaya çalışıyor diye düşünmece 😂😂 her kasılmada yalancisi buysa gercek sancisi nasildir diye sokranmaca 😂😂😂benimki de boyle geçiyor
Akbasinci Bizde 37 oldukk karinda sertlrsme idrar sorunu var bende de ilk oglum 39+5 te dogdu bu kaçta gelir bilmem 😁
1birgun Ay benimde bebek baskı yapıyor büyük abdes tarafına idrara baskı bakına batmaları hareket edince oluyorum kötü 😀
Birkuzucukbeklerken Minagezer bizde 37+6 yiz sık idrara çıkma sancılar ve alt tarafimdaki ağrıve baskı var kızım kanalda bayağı da aşağı inmiş normal doğum olacak nasipse ilk kızım 38+6 da doğurdum bakalım bu ne zaman gelecek
Imaram3 Minagezer ay bende 37+2 oldum uyku arada regli agrisive vajinama vuruyor bebiş onun dışında birseyin yok beklemedeyiz sağlıkla gelsinler ya 😍
Imaram3 Minagezer bu saatde neden uyku tutmaz diye düşünüyorum hiç-bir sorunum da yok rabbim bedenimizi aynı zamanda hazırlıyor inanın bu haftaya kadar hem gece kesintisiz uyurdum hem gündüz 2 ye kadar uyurdum son 1 haftadır uykusuzluk yok gece 4 de dalıyorum 10da uyanıyorum yetiyor meğer 😁🙈sağlıkla gelsinler minikler ama sağ salim 48 de gelsinler ya