Hilal-95 Feray_y bende direnç artışı vardı yani o kadın gördü söyledi tanıdığım bi çok kişide de o kadına gitti ben farklı hastanelerede gittim ama hepsii aytül hanımın bu işinde çok iyi olduğunu söyledi bebeğimde problem olmadı ama benm tansiyonum yükselmişdi doğum esnasında
Mavibalina Feray_y aynen Google’a Recep Has yazarsanız detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz. Sağlıkla kalın 😊
Edau9 Feray_y Rabbim şifa versin inşallah canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu♥️Kaç gram şuan
Deletedmom_7 Feray_y yaşadım bu durumu 32. Haftaya kadar corasprin kullandım 32. Haftada kestik. Tekrar dopplere girdim. Çentigin geçtiğini söylediler. Kilo da almaya başladı. Ama 30 lu haftalardan önce bu direnç yüzünden alamiyordu pek. Ne zaman geçti o zaman kilosu normale döndü 💗 Kalıcı bir durum olmayabiliyor umarım sizde de geçer
Kaganimm Feray_y Iugr gelişme geriliği başlamış 19 haftalıkken detaylı usg de çentiklenme görüldü işte 27 haftalıkken kalbi durdu maalesef kilosu 23 hafta ile uyumluydu .. Ama normal kadın doğumcu kimse bana coraspin ve iğne başlamadı ihmal olduğunu düşünüyorum. O yüzden ben çok dr araştırdım sonrasında bir de Doç.Ali Ekiz var o da çok iyi bilgili perinatolog
Kaganimm Feray_y Çok şükür bu gebelikte yok canım,illa olacak diye bir şey yok dedi Aytaç hoca . Zaten normal hayatta benim pıhtılaşma kan sorunum yok ,ilk gebelikte oldu şimdi de iğne ile gayet yolunda her şey
Kaganimm Feray_y İğne gün de bir kez akşam yapıyorum aspirini de Aytaç hoca gece uyumadan iç daha etkili dedi canım öyle devam ediyorum hep
Elif13t Feray_y benim bebegim de geride doktor riskli gebelik dedi. İnşallah birşey olmaz bebeklerimize
Elif13t Feray_y 35 haftalık ama bebek geride 4 hafta kadar. Sorun gelişimi hatasıyla uyumlu degil. Bebek geriden geliyor. Anne karnında birşey olma olasılığı diger hamilelere göre yüksek dedi.
Kaganimm Elif13t Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏. Haftaniz gayet iyi canım zaten yakın takibe almıştır doktorun en doğru zamanda sezaryene alır seni , tansiyon takibini iyi yap çok önemli
Feray_y Elif13t canım sen gene kurtarmışsın hatta elindeyse doğurmayı iste bnce dışarda daha rahat büyür Allah beni de kayırsın inş…. O haftaları göremeyeceğim….
Feray_y Elif13t bebek kaç kilo şuan kaç hafta veriyor ultrosan da doktor tam olarak ne dedi peki sorun olarak
Elif13t Feray_y canım dedim doktora ama şuan çok erken 37 yi bekleyelim dedi. Şuan dogarsa yenidogan yogun bakımda yatar beyin kanaması geçirme ihtimali olabilir dedi. Sen neden 8 haftaları göremeyeceksin canım anlamadım
Feray_y Bekleyenler canım ben kendim anladım gidiyorum gidiyorum bebek aynı hafta veriyor gittiğim haftalarda doktor salak salak geveliyor dinlen minyon bir bebek olucak galiba falan diyor suyu az Okadar belli ki onu bile demedi bana anlamamla birlikte zaten hemen Zeynep kamil den randevu aldım sonra gene özel de farklı bir peritinolojiye de gittim ikisi de aynı şeyleri dedi ve serüven başladı bnde sonum ne olur bilinmez çokta iç açıcı değil bnce düşündükçe nefesim kesiliyor amniyosentez yaptırdım testler temiz çıktı Benim zaten kuşkum yoktu ama genetik anlamında birşey olmadığını biliyordum ama gene de stresi yeter tabi Bende ki sorun bebeğe giden besleyen her iki sağ ve sol damar da çentik direnç var bebek beslenemiyor ilaçları kullanıyorum ama bakalım ne olucak gittiği yere kadar bekleyeceğiz Allah’a sığındım teslimim inş… iyi olur ama belirsiz bir haldeyim içsel olarak
Kaganimm Feray_y inşallah düzelir canim sağlıkla kucağına alırsın . Sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun bazen ne yapsak kaderden öteye gitmiyor. Ömrü varsa bir şekilde dünyaya gelir zaten. İnşallah damarlar düzelir de kan akışı artar dualarım seninle . İğne ve aspirin dışında limonlu su ve zerdeçal da kan sulandırıcı ben arada limonlu su içiyorum mesela sen de gideceğin doktora danış için rahat olsun yani
Feray_y Kaganimm canım bnde zaten gebeliğe bağlı tansiyon da yükseliyor en fazla 14 e kadar çıktı gördüğüm ama o bile bana acayip dokunuyor çıktığında limonu günlük anladığım da sıkıp içiyorum direk zerdeçallı nasıl kullanıyorsun