TeoMom Crnn_1 Her gün 3-3.5 litre su içiyorum normalde de çok su içen biriyim o yüzden bana zor gelmedi 1 LT ilk su şişesiyle içiyorum öyle olunca ne içtiğimi de biliyorum
Nskyhn Crnn_1 hayır 🤷🏻♀️ ama günde 2 tane maden suyu içiyorum. Bı kaç tane doktor yazıları okudum maden suyunda mineraller çok olduğu için yazın terden kaybedilen mineraller maden suyunda çok iyi alınıyormus. Sürekli maden suyu içiyorum bu yüzden su aklıma bile gelmiyor sanırım vücuduma yetiyo
ilknuribrahimbelis Crnn_1 ben hamilelikten önce hatırlasam belki 1-2 bardak su içerdim hamileliğimi öğrendiğimden beridir en az 2,5 -3lt su içiyorum hiç aksatmadan
Nskyhn 123xyz doktor yaz günlerinde 2 tane içebilirsin dedi vücudumuz terle beraber tuz kaybediyor yaz günleri tuza daha çok dikkat etmemiz lazım. Örneğin ben her şeyi tuzlu yiyorum 2 maden suyu içiyorum tansiyonum hala düşük. O yüzden düşük tansiyonlular için iyi ama yükseğe sıkıntı tabi 👎🤦🏻♀️
1erkekkannesiiii Crnn_1 1.5 lt şişenin 1 tanesini bitiriyorum diğeri yarım kalıyor 2 lt falan anca içiyorum son 3 gündür mide bulantısı kusma olduğu ıcın 1 litre bile zor içtim 😩 zorluyorum ama olmuyor bazı zamanlar içemiyorum yalan yok ama su cidden çok önemli🥹
Sahranr Crnn_1 hamile olduğumu ogrendigimden beri 2 litre içiyorum bazen o bile fazla geliyor migdem bulanıyor gercekten ama mecbur bebeğim ve benim sağlığım için 😐
Rukiye24 Crnn_1 500 ml şişelerden 4 ü zorluyorum 3 kesin içiyorum hamilelikten önce bir bardak anca içiyordum günde
hukukcuanne_06 3 lt yi kesin buluyorum bazı günler geçiyo bile, ama inanılmaz faydasını görüyorum içmeye çalışın ödem tutmamak için çok iyi bir şey suyu bol içmek, cilt lekelenmesi de yaşamadım mesela suya bağlıyorum onu da