Nurten2610 Maviii sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende öyle ama kız genelde tavuktan tiksinenler kız diyorlar o yüzden sordum 😊
Meryce Maviii balda bir bakteri varmış tehlikeli dendi bende balı kestim bir daha ki muayenede doktora sorucam
Adacan Melikecett hamileliklerim de tavuk da et de yiyemiyorum normalde de onlar olmadan doymuyorum. Doktorum bana vücudun da ne eksikse canın onu çeker demişti yani bebek depodan alır vitaminleri sürekli et yiyorsan zaten doludur öyle düşün demişti ama yemedigin mesela sebze meyve vs. Eğer az ise onu ceker. Cidden de öyle mesela kabak hiç sevmem ama hamilelikte çok rahat kabak yiyebiliyorum
Meryce Maviii hani bebeklerde yasak bir yaşına kadar bal verilmesi gebelikte te öyle bir şeymiş sanırım
S1907 Melikecett gebeliğin kaçıncı haftasında olduğunuz önemli ilk 3 aylık bulantıların olduğu dönemde bendede oldu sonra bulantılar gidince yavaş yavaş yemeye başladım,
Maviii Meryce bebeklerde alerjik durumuna göre önlem alınıyor. sizin alerjiniz var mı propolise karşı ? yoksa yiyebilirsiniz ben 7 aydır her sabah muhakkak yerim çikolata yemem mesela bal yerim, reçel yemem bal yerim 🌿
Paw Melikecett tiksinmek değil de et yersem ki yerken hiç bi problem olmuyo, ama sonrasında kesin kusuyorum. Doktora sordum kuru üzüm pekmez tüket onun yerine önemli değil dedi zorlamıyorum artık
Babynmommy Ben🤚🏼 salata ve meyve yiyebiliyorum sadece. İki defa et yedim şimdiye kadar. Normalde sebze yemeklerine bayılırım ama bu dönemde pişmiş sebzelere karşı da tiksinme yaşıyorum…