Sanal_koala00 Melikecett et 🤮 6. Haftamdam tiksinme başladı şuan 12+4 günlüğüm yeni yeni yiyebiliyorum çokta gönül rızasıyla yediğim söylenemez hala biraz var tiksinme
Melekannesi42 Melikecett ayy hiç tiksinmedim tam aksine ben 33 yaşındayım yaklaşık 20 senedir balık yemiyordum ama canım çok balık çekiyor haftada 1 mutlaka tüketiyorum 🤭🤭
Melike Melikecett Evet tavuktan felaket tiksinmiştim ve doğuma kadar yemedim hatta doğum yaptım 2 ay sonra yiyebildim 🥲
Maviii tavuktan evet diğerleri de yemesem de olur yemiyorum genel olarak bebek ne alemde inanın bilmiyorum, onun yerine bol bol sebze ıspanak semizotu, bamya yoğurt ayran kuruyemiş yumurta bal meyve tüketmeye çalışıyorum. yerine geçer mi bilmiyorum ama protein açısından çok zayıf geçiyor bu hamilelik
Aylin355 Melikecett Bende de aşırı derece et tavuk ve yumurtadan tiksinme oldu. 13 haftalığım normalde bulantılarım bitti geçen gün buna güvenerek köfte yapayım dedim kıymayı elime almamla atmam bir oldu kesinlikle dayanamıyorum. Herkeste sanki elimdeymiş gibi yemezsen bebeğe zararlı zorla deyip duruyor sinir oluyorum
Maviii Nurten2610 erkek, kırmızı etten tiksinmedim ama olsa yerim olmasa aramam köfte yerim kıymadan da tavuk gerçekten görmek istemiyorum 😏
arirangg Melikecett Ben bugün ilk defa et yiyemedim. Normalde çok severim. Bugünkü ymeekte de et varsı. Tiksindindim yiyemedim🫤
Haticeeklyc Etin bir parçasını ağzıma alamayan ben et yemeye başladım. Tavuk ve balık yerdim özellikle balığı çok severdim malesef midemi bulandırıyor gözümün göresi yok 😂
Nurten2610 Melike bende tavuktan tiksindim kızım oluyor tesadüf her tavuktan tiksinenlerin cinsiyeti kız 🥰
Fatma0090 Melikecett eti biraz olsun yıyıyorum ama midemi rahatsız ediyor sonra kıyma asla yıyemiyorum tavuk döner harici asla yıyemiyorum balık hiçbi şekilde agzıma sürmedim hamile kaldım kalalı
Violetaa 6 haftalık hamileyim , tavuktan tiksiniyorum , kokusu tadı kötü geliyor . Normal de severdim :( hiç mide bulantım olmadı hamileliğim de başlangıçtayım üstelik , inşallah böyle devam eder . Aşırı uykum geliyor . Öğlen mutlaka uyuyorum 😃
egkoz Melikecett et ve tavuktan aşırı tiksindim en başlarda. Şimdi tavuk yine bi nebze yiyorum ama et yemiyorum hala 27+2. 🥲
Nurten2610 Maviii sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende öyle ama kız genelde tavuktan tiksinenler kız diyorlar o yüzden sordum 😊
morportakal Melikecett Kaçıncı haftadasınız? Benim bulantılarımın yoğun olduğu zaman kışa denk gelmişti ve tiksintiden pek balık yiyememiştim. Bulantılarım geçtiğinde de balık mevsimi geçti maalesef 🤷🏼♀️