EzgiKly Gny18 Tek yumurta mı🥰 o zaman en geç 36da gelir minikler. Sağlıkla gelsinler insallah. Ben daha kıyafetlerini yıkayıp ütülemedim, dolapların almaya zamanım olmadm, hastane çantam hazır değil. Bende şimdi gelmesinler diye dua ediyorm😄
Gny18 EzgiKly amin 🤲🏻 Seninde bebişlerin selametle doğsunlar inşallah 😍 ben her şeylerini yıkadım ütüledim ama çantam hazır değil gün verildiği zaman çantamı hazırlayacağım aç kapa yapmamak için 😅 bide unutmamak için her şeyi not alıyorum koca valizle hastaneye gideceğim galiba.
Sehrbnon122 Busenurrr97 daha erken de gelebilirler yaa bizimde 112 gün kalmış ama ikiz oldugu için 34 veya 35 haftada bile alabilirler
Eylul10 Haftaya giricez bu gece her günüm bi önceki günü aratıyor. Oturmak bile eziyet olmaya başlıyor artık bende şöyle 34 te falan doğsalar ses etmem yani 😂
2ters1duz Busenurrr97 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş🌹 benimde 3 yaşında tek yumurta erkek ikizlerim var dğnyanın en güzel şeyiymiş anne olmak şimdide 17 haftalık hanileyim cinsiyetmiz kız🌸🥰 siZin tek mi çiftmi?
2ters1duz Busenurrr97 ayy çok güzel iki duyguyu aynı anda yaşıyacaksınız sağlıklı sıhatli kucapınıza alırsınız inş🌸
Sehrbnon122 Busenurrr97 canım 24 haftalık olduk daha erken bide annem yapıcak bebek çeyizini o yüzden ben almıycam 1 ay sonra almaya başlarız annemle yavas yavas
Uneremine Bizim de son 142 günümüz insallah kizi kızımla 🥰 kızlar odalarını nasıl yapmayi düşünüyosunuz yani ilk etapta anne yani vs olaylarinda bana akil verin
Sehrbnon122 Busenurrr97 insta kullanmıyorum canım foto yüklemeyi bilmiyormusun bak bildirimler yazılan yerin üstünde resim yükle yazıyor ordan kopyalayıp at buraya
Sehrbnon122 Busenurrr97 aa benim alıcam beşik yemin ederim hahahah bense bunlardan seçtim trendyol da 450 TL
Cakmaafrodit Uygulamaya göre 35 gün bugün doktorlar konuştum bu hafta kendini hazırla dedi bakalım ikizlerle neler yapacağız😍