Ben 15 temmuz’da Zeynep Kamilde 30 +1 haftalık doğum yaptım premature Doğan oğlum hala hastende bugun 33 günlük oldu ama şuan yoğun bakımda
İlk 15 gün çok zorlu bir süreç geçirdik oğlumun midesi kanadı ciğerlerinden kan geldi bağırsakları çok hassastı işlem yapamıyordu daha doğrusu ve. ee daha sonrasında kanamaları durdu bağırsağı da işlem yapmaya başladı fakat bundan bir hafta önce tekrar kanında enfeksiyon görülmüş ve tekrardan solunum cihazına bağlanıldı bize çok çok dua edin Allah’tan ümit kesilmez erken doğum yapan anneler ya da çevresinden duyduklarını gördükleri olanlar lütfen varsa böyle anlatın okudukça ya da böyle videolar izledikçe birçok böyle Doğan bebeklerimiz varmış bak onları büyüdü benim de oğlum büyüyecek diye dua ediyorum ha bir de malum 30 haftalık doğum yaptım 2,5 ay erken geldi haliyle sezeryan oldu sütümde gidiyor manuel pompayla sağıyorum hastane tipi süt sağma pompalarının kiralama fiyatları çok pahalı geldi bana belki de değildir ama maddi açıdan bu arada sıkışık olduğum için şu an için pahalı geldi alamadım oğluma bol bol dua edin teyzeleri özellikle hamile adayları hamilelerin duası kabul olur derler🤲