Hatice_Dvlglu Crnszrrr Bakırköy uzmanlar tıp merkezinde radyolog Rıdvan Zeybek var 30 dk yakın detaylıca bakıyor. renkli fotoğrafını, Cd ve rapor veriyor bana da buradan önermişlerdi gittim ve memnun kaldım muayene ücreti 400 TL her yere göre uygun ve gayet güzel de bakıyor
Nisanurr23 Hatice_Dvlglu merhaba direk randevuyu detaylı ultrason diyip mi aldınız acaba nasıl ilerledi süreç bende gitmeyi düşünüyorum da
Tugba1008 İstanbul /Pendik tarafındayım ben de , yaptır mutlaka dedi doktor ama devlet hastaneleri dolu, özelde önerisi olan var mı? ?
TeoMom Tugba1008 Ben de bugün yaptıracağım Emsey hastanesinde oya hanıma 1000 lira Pendik merkezde de sanırım bir doktor vardı Halil Mesut ona da bakabilirsiniz
Hatice_Dvlglu Nisanurr23 Merhaba Evet sabit hat numarasını aradığınızda detaylı ultrason için Rıdvan beyden randevu alıcam dediğinizde direk asistanına aktarıyorlar oradan randevu alıyorsunuz. Randevu günü de gittim içeride Bi hasta vardı onu çıkmasını bekledim sonra beni aldılar yaklaşık 30 dk sürdü eşimde benimle beraber girdi ve video çekti 3 adet yüzünü gösterdiği renkli fotoğrafını, raporu birde Cd verdi. Ultrason da bakarken sizede gösteriyor tek tek bu burası şu şurası diye
Elfergvn Hatice_Dvlglu bende bu hafta orada tavsiyeler üzerine detaylı ultrason yaptırdım Rıdvan bey gerçekten çok ilgiliydi tavsiye ederim bende
Mello29 Momtobe_ Merhana aradan 2 ay gecmis ama ben de detayli icin Ayhan Sucak a gitmeyi düsünüyorum fiyatindan dolayi kararsizim memnun kaldiniz mi siz
Momtobe_ Bsrerkk merhaba ben haziran ayında yaptırmıştım indirimli ödemiştim ama hastaneyle anlaşmalı kurumla sigortanız vs. yoksa düz ücreti 5bin tlydi. Ama temmuzda zam gelecek demişlerdi ararsanız net bir bilgi verirler