Canangnctr can9129 Allah razı olsun kaç olursa olsun nasıl bir acı ebeden Allah razı olsun o olmasydi en az kaç saat cekicektim saçlarımı yoldum doktora baş baş beni sezeryana al diye bagirdim
sliya30 maviskelebek06 ikinci GEBELİĞİm 22 haftalığım daha ilkinde normal oldu dikiş yedim en kötüsü dikiş umarım İKİNCİDE yemem..
Sdervisoglu sliya30 dikiş vajinayı daraltıyor mu ? Yoksa vajina dikişler düşünce genişliyor mu normal doğumdan sonra
bosyapmaa Hatice2323 oo baya uzunmuş ilkinde gece 11 de gittim hastaneye 1 de suni aldım sabah 6 da doğdu
Hatice2323 bosyapmaa ne yazık ki 25 saat sürdü bende çok kötü bi deneyimdi şimdi bunda ne yapacam bilmiyorum 😮💨😮💨😮💨
Ilkhayat maviskelebek06 benimde ikinci gebeliğim bende normal diyorum ama iri bebek dedi doktor 2 kilo olmuş maşallah dedi 4 geçerse deneriz olmazsa sezaryan dedi hayırlısı olsun 31 haftalık hamileyim 🙂
Hatice2323 bosyapmaa amin canım inşallah hepimizin de kolay geçer sağlıkla aliriz bebeklerimizi kucagimiza
Nurysr Sdervisoglu dikişle vajina eskiye nazaran daha dar olmuyor. Dikişten ilk zamanlar daha dar ama zaman geçtikçe biraz genişleme olabiliyor. Hele 2. Hamilelik yaşandığı vakitlerde daha da genişleme olabiliyor ama o hormonların etkisi sanırım. Bunlar bnm tecrübem tabiki. Çok dikisi olan biri olarak yazıyorum. sayıyı bilmiyorum ama çok dikişim vardi
xxbaykusxx 2 kere normal doğum yaptım, birincisini hastanede ikincisini evde.. daha çabuk ilerledi ve kolay oldu elhamdulillah evde olmasına rağmen..