Busra-tunc01 36 haftaya girdim havalar çok sıcak Antalyanin nemi yeter klimasız durulmuyor iş yapmakta zorlanıyorum artk
Elvanguzel benguuusk 35+5 haftalıgiz 3 4 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum erken doğum riskimiz var 10 15 gün içerisinde bekliyoruz daha erken gelmezse tabi
benguuusk Elvanguzel benimde erken riskim var 34. Haftada Nişanım geldi iğne yapıldı şimdide gelmıyor 😥
Elvanguzel benguuusk yaa bende nişan bekliyorum bakalım her an gelecekmiş bir his var içimde sürekli takipteyim sancılarım sıklaştı 37.haftayi görürüz inşallah ondan sonra hemen doğsun istiyorum iri bir bebek olacak yoksa çok zorlanirim gibime de geliyor İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğar yavrularımız 🙏
Denizovski benguuusk 35+3 kaburgalarım batıyor nefes alamıyorum uyuyamıyorum🥲 2 eylülde doğumum var az kaldı inşallah
Burcutf Denizovski benimde 29 ağustosa sezaryen verdi. Şuan 35+5 im 37+2 de almak istiyor. Daha önce preeklemsi geçmişim olduğu ve şimdide tansiyonlar 13-14 lerce seyretmeye başladığı için ama ben hiç hazır değilim.acikcasi 38. Haftaya kadar beklemek istiyorum. Ameliyathane fln hepsini hazırladı ama ertelemek istiyorum😟
Bsrabzks benguuusk 36+2 gündüzleri olmayan tuvaletim nedense hep gece geliyor insan yarım saatte 1 tuvalete gider mi ya el insaf 🤭 geçen haftaya kadar 38 de kesin doğururum diyordum ama corona olduktan sonra yalancı sancıları kesildi 1 haftadır ses seda yok 🥲 bu gidişle 40 ı görürüm gibi
Canpolat hulyademr ayyy amin inşallah bizim buralar 50 derece sıcağı gördü nefes alamıyorum o yüzden çıksın artık istiyorum 🙈Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza 🤲🏻😘
vesilece benguuusk 36+3 ve 37 yaşındayım canım baya geç anne oluyorum ve çok zorlanıyorum 😞😞 sıcak bi yandan son haftalar öte yandan, yardım etmeyen ailelerde cabası
Denizovski vesilece Evet sezaryen total plasenta previa olduğu için bekletip seni riske atamam diyor doktor.
Berosert 36+5 haftalığız kilomuz da 3400 kızlar biraz tombişiz ne yesem kızıma yarıyor 🫣 onun dışında en çok yoran sıcakları oluyor, birde el uyuşması