YamurmitKayhan payidar bende pcos luyum 36 haftalık hamileyim vala bişey kullanmadım çok şükür bu günlere geldik inşaAllah sağsağlim kucağımıza alırız
Pcosluhatun payidar hiiiç düşünme rabbim korur bebişini 🙏🏽 Ama dikkat et herşeye, özellikle progestanı ihmal etme birde ağız yoluyla değil, vajinal yoldan kullan mutlaka. Kan pıhtılaşması da tahlillerde belli oluyor bir sıkıntı olsa mutlaka müdahale eder doktor
payidar Pcosluhatun tesekkür ederiimm içim rahatladı 🙈 fitil olarak kullanıyorum beceriyorumdur inşaAllah 🙈🙈😂
istanbulluanne payidar Benim 5 yil sonra zayıfladiktan sonra oldu. Ilki düştü 5 haftalikken simdi 2.ye hamileyim 30 haftalik çok şükür özel bsey yapmadk ilk 3 ay progestan kullandm çoğu hamilenn kullandgi gbi o kdar.
istanbulluanne Pcosluhatun Bende de ileri derecede var canm. Kilo,kıllanma yumurtlayamama ki ben 6 ayda bir anca adet goruyordum. Doktorum 30 kilo verdirdi bana 5 yil sonra öyle hamile kaldm. Ama kimse bana kan pihtilastirdigini söylemedi ya korktum smdi. Gerci 30 haftaligim simdiye kdar çıkardı heralde
Pcosluhatun istanbulluanne çıkardı mutlaka diyorum ya ben ileri derece pcosluyum tüm PCI’larda olmuyo pıhtılaşma, tadını kaçırmaa 😘