-Naz- crazymommy bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 2 gün erken oldu aşırı ağrılı ve parça düştü
Ay1997 crazymommy test yap istersen canım. geçen ay ben de kimyasal geçirdim artık 2-3 gün geçmemiş test yapmıycam sonra insan üzülüyor. Sende geçmiş amma yap bence
crazymommy Ay1997 Bende bir hafta yapmıycam dedim ama vücudumda garip şeyler oluyor belki bi iki gün daha bekleyip yaparım
menessare crazymommy benim normald e günü şaşmaz haziran 2021 de kimyasal geçirdim iki üç ay sonra bir hafta gecikmem olmustu normalde şaşmadığı için bende gebelik sanmıştım ama normal gecikmiş adet olmustum
menessare crazymommy benimki öyle olmustu sonrada daha olmadı zaten gebelik . Kimyasaldan sonra iki ay korundum bazen diyorum korunmasam daha mı yüksek şansım olurdu diye ama kısmet aslında bu işler
Eeliff09 crazymommy kimyasaldan sonra adet olmadan hemen hamile kaldım canım 1 ay bile geçmemiştir, darısı başına
crazymommy Eeliff09 Hala regl olmadım bende 4. Gün gecikmemde belirtide yok ne ağrı ne başka bişey. Ama dün test yaptım negatifti. Tuvaletim gelmeyince su içtim ondan mı öyle çıktı yoksa kimyasal dengemimi bozdu bilmiyorum 🥲
Gamzebrs Ben subat ayında kimyasal geçirdim o günden beri adet döngüm değişti normalde 25 günde olurken son 4 aydır 31 günde adet oluyorum sanırım yumurtlamam da değişiyor denk gelemiyoruz sağlıklı bi gebelik nasip olmadı