Nurmelisakaynak Tam da dedim benim gibi beklemede olan var mı bi bakıyım diye 😂 ah arkadaş ne geçmez günlermiş 🙈38 deyim bende. Bugün sabah hareket vardı 12den beri belli belirsiz neredeyse yok gibi ki benim kız fena oynak bişi yerinde durmazdı yedim tatlı bişiler az bi kıpırtı var ama devamı gelmedi başka da bir belirtim yok ne nişan ne sancı ne ağrı hayırlısı ile 10gün daha dayansa da babası gelseydi doğumuna
mtlyz Badgirl_ Ay canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler inşallah Son günler artık stres yapmamaya çalışıyorum ama hep aklımda nasıl olcak diye🤔🤔🤔🤔
Fatimaylmz Yanlız değilsiniz kızlar 39+5 hala gelmiyor bebiş ne sancı ne bişi herkese saglikla kavuşmayı nasip etsin Rabbim ❤️
mtlyz Badgirl_ Hayırlısıyla canım bekliyorum aşağıya doğru çok baskı var bugün kasık ve bel ağrım da var ama sabit devamlı bi ağrı Sankim gelmenin sinyalini veriyor ya bakalım ne zaman gelecek 😎😎😎
mtlyz Badgirl_ Kesin doğum sancısı dememiz için düzenli aralıklarla ağrınin artması gerekiyor demi canım Bu kez de bilemeyiz Allah korusun evde doğurmayalim😅😅😅
Badgirl_ Zeynep8080 o bendede var canmm ya hadi insallah artarda dogum sancsi gelir beklemk cok kotu her agrda acaba dgmmu diyoruz😂
Badgirl_ mtlyz evet canmm duzenli aralklarla girer bide pozisyon degstrmyle dinlenmeyle gecmez agri insallah baslar bian önce su agrlar ya dogrurda kurtlurz😂