EvAram Badgirl_ söylemekten çekiniyorum valla zaten sezeryana meraklı hemen bıçak altına yatırır falan diye😔😔
Badgirl_ EvAram sen istemden yapamz tabi cammm ama daha kotu olacaksa engellse dogmna saglgn icin mecbur kabul edersn
Badgirl_ fsyy95 saglkli bi sekilde bian önce gelirler insallah canmm bugece hep birlikte sancmz suyumuz gelir insallah 😂
Samiye Badgirl_ bende oyleyim valla kendimle inatlasir oldum hic ummadigin anda gelcek samiye bakma 🤣 dayanamayip yine bakmak falan 🤣🤣
GamzeIlhan Ah yavrucaklar 40+5 teyiz kapıyı çalan yok hala dün son kontrolümüz vardı 1 cm açıklık varmış başkada bişey yok allahın izniyle pazartesi sabah gidiyoruz sunni sancıyla olacak inşallah 😞🙏
Badgirl_ mtlyz bizim bebek kiz camm😂 kiz bebeklerde gununden 15 gün once gelir derler ama bizde oyle olmadi😂
mtlyz Badgirl_ Ay canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler inşallah Son günler artık stres yapmamaya çalışıyorum ama hep aklımda nasıl olcak diye🤔🤔🤔🤔
Badgirl_ Mervy ayy aminn aminn cammm bizde pazertsi gidicez bakalm doktra ne dicek hep bi hayllerle gidiyrm sugun dogurursn demesni bekliyrm😂😂
Badgirl_ busrasahinn ayni bende oyleydim canmm 37 38 de dogack dedm hep malesef 40 ka geldik artk daha gelen giden yok😂saglkli olsunlrda gec gelmeleride onemli degil
busrasahinn Badgirl_ seninkinin cinsiyeti ne erkek çocuk bekler dedikleri doğru Galiba benim oğluşa bakılırsa
EvAram Badgirl_ orası da öyle tabi hayırlısı allahtan dua edelim birbirimize inşallh hayırlısı ile kucağımıza alırız bu minikleri 🤗🤗
Cigdem91 Mervy 38+0 ız bizde ağrı sızı yok şükür haftaya izinli bizim doktorda gelmesin diye dua ediyorum ama çokta yoruldum bakalım nolcak :))
busrasahinn Badgirl_ 😂 bakalım ne zaman gelecekler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Gmzomr Bende canım 39+2 yim bugün.daha yalancı sancım bile olmadı kanala daha yeni inmiş paşamız bakalım perşembe günü çağırdı doktor muayeneye tekrardan suni sancı verir diye düşünüyorum ama 😊
Badgirl_ Gmzomr bizimde pazertsi canmm bakalm ne dicek doktor devlet oldgu icin dogana kadar beklerler kesin😂 bizimkide kiz erkekler günunu beklerler kzlar 15 gun once gelir derler ama hic oyle olmadi🙄
Gmzomr Hayırlısı canım ya öyle de böyle de gelcek dünyaya sağlıkla sıhatle gelsinler inşallah :)) böyle rahatlatıyorum kendimi. 😂