teacherozlem [silindi] yeşil mercimek ye bol bol proteinli beslen bana öyle demişti asitli içecek ve kahve yasaktı hatırladıklarım hurma vs yeme
[silindi] Sehrbnon122 maşallah maşallah canım aminn darısı bana 😍😍 transferden sonra kaç gün yattın annem bana bir hafta tuvalet ihtiyacı hariç asla kalkma diyor
[silindi] teacherozlem of of çok zor rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻 Size çiftmi tekmi transfer oldu
teacherozlem [silindi] tek transfer yapıldı zaten benim sadece iki embriyo oluştu ben bir tane istedim zaten 10 yaşında bir kızım var ikiz istemiyordum hatta ikiz olur diye korktum 😂
[silindi] Sehrbnon122 ben zaten çay ve kahve normalde de hiç sevmem sütü severim bol bol tüketeyim süt yulaf en sevdiğim normal zamanda da 🙈😍 stres illa yapıyorum ama güzel düşünüyorum ki güzel olsun inşallah 😍
Lokman [silindi] merhaba nasılsın benimde bugün transferim oldu. Çok duygusal bir andı.Şu an yatıyorum. Henüz kalkmadım. 2 saat oldu kalksam yürüsem sorun olur mı acaba Sen ne durumdasın bir şey hissediyormusun? Neler yapıyorsun?
Savrakk baby3_ bnimde tüp bebek yumurta toplamadan snra rahim dinlendirme dedi bir ay ilişki yasağı koydu sizde birakmismiydi
baby3_ Savrakk yok canım benim 1 ay önceden ilaca başladık sonra çatlatma oldu sonra toplandı hemen o ay transfer oldu . Sanırım kişiden kişiye değişiyor doktoruna güven canım geç olsun güç olmasın
Savrakk baby3_ bize ilişki yasağı koydu ama bı kaç defa kaçamak oldu bnde korkuyorum gitmek istemiyorum tranbsvere
Savrakk baby3_ sana transver edecekleri zaman hani hastaligin ikinci günü cagiriyolarya hemen transver ypiyomu yoksa ilaç flanmi veriyolar önce snrami oluyor transver
baby3_ Savrakk herkesin ayrı canım tedavi. Benim o ay içinde oldu hepsi . Doktor kişiye göre tedavi uyguluyor senin vücudunun uygunluğuna göre
Savrakk Ben bu ay gitmem gerekiyo normalde ama yasak cignendigi için gitmek istemiyorum bı ay daha bekleyelim diyorum sizce gitmeliyim çünkü bnim yumurta toplama işlemine bı buçuk ay oldu yani rahim dinlendirme oluyor bnde pcolu olduğum için
teacherozlem Savrakk sizin pcos olduğu için dinle dinlendirmiş muhtemelen çok yumurta toplandı ohss olmayın diye dinlendirmiştir bence doktorunuz ile görüşün yasağa uyamadık diyin o size gelin ya da gelmeyin der korunarak ilişkiye girseydiniz
Aysbsky Savrakk bende pcoluyum ve 2 ay bekledik rahim dinlendirme için yasak falan da koymadı doktorum ama tabii her doktor farklı 5. Gün embriyosu konuldu tuttu çok şükür Rabbim isteyen herkese versin
Cinarveannesi [silindi] Allah gönlünüze göre versin. Allah dileyen isteyen herkese içi sırada size nasip etsin inşAllah.😊
Ozlmbyhn baby3_ bende yeni başlayacağım doktor 2 ay emriolari bekleyemem dedi beklenen emrio çok daha gzul tutunuyor dedi
baby3_ Ozlmbyhn aşkım inşallah gönlüne göre olur öncelikle. Ben bunu çok sordum hocam dondurulmuş mu daha iyi yoksa direk transfer mi yada Rahmi dinlendirsek mi şeklinde ama doktorun dediği şu biz senin vücuduna bakıyoruz iyi görürsek olacağı varsa her türlü oluyor dedi. Nasip bu işler gerçekten rabbim ol derse oluyor