bubuiledudu sevdenuur benim de catlamadan bir gün sonra azar azar ağrım oldu ama geçti sonra bir belirti yok
Hayalim2baby cansinan ilk gebeligim de bana da olmuştu haftasını tam hatırlamıyorum ama yeni hamileydim kanamam başladı birden hemen hastaneye gittim kesenin etrafında kanama oluşmuştu.serum takıldı ve progesteron hap kullandım bı hafta yattim tuvalet dışında kalkmadim. Şuan oğlum 3 yaşına girecek.
cansinan Hayalim2baby evet benımde bugün aset givi kanamam oldu küçük bir parça attım bılmıyorum yarın doktora gidecem
1ciftyesilgoz Bat 24 9 unda yumurtladım belirti sadece ikş gün önce yoğun sarı bir akıntı geldi o kadar
Esin3641 Bat 28 2 gündür beyaz kremsi bi akıntım var 1 yıllık evliyim Mart ayında dış gebelikten sağ tüpümü aldılar bu ay 12 sinde yumurtladım hayırlısı göğsünü sıkınca yeşil bişey geliyor yarın onun için randevu aldım.
Ceos0403 Kızlar sat 31 temmuz bat 27 ağustos dün gece ve bu sabah pembe lekeler geldi doktorum 2 gün içinde geçmezse kontrole gel dedi sizce yerleşme kanaması Mıdır🌸 test yapsam erken mi olur bu arada 1 sağlıklı 3 kimyasal gebeliğim var ☹️