kalbiminpariltisi bubuiledudu bat 24 belirti yok ama adet gecikmeden belirti olacağına inanmıyorum adet gününü bekliyorum test almıcam kararlıyım inşallah bu ay olur 🥰
aybarsaybuke bubuiledudu bat 25 ama 11 inden itibaren her gün pik gördüm 5 gün falan sonra bıraktım testi yapmayı
sevdenuur bubuiledudu bat 26 si , bu ay pisikolojikmi bilmiyorum ama sanki yumurtlama donemi gectikten sonra kasiklarimda ince ince sızı var hala devam ediyor , gun icinde ara ara .. bakalim 26 merekla bekliyorum.
cansinan bubuiledudu çok fazla pembemsi kahvrengi akıntım var ama progestan verdi doktor çok korkuyorum
cansinan Kevserumit çok sağol inşallah ya akıntılarım fazla lekem fazla adet mi oldum diyorum acaba amaa değerim 36 çıkmazdı çok karmaşik duygular😞🙏🏼
bubuiledudu sevdenuur benim de catlamadan bir gün sonra azar azar ağrım oldu ama geçti sonra bir belirti yok
Hayalim2baby cansinan ilk gebeligim de bana da olmuştu haftasını tam hatırlamıyorum ama yeni hamileydim kanamam başladı birden hemen hastaneye gittim kesenin etrafında kanama oluşmuştu.serum takıldı ve progesteron hap kullandım bı hafta yattim tuvalet dışında kalkmadim. Şuan oğlum 3 yaşına girecek.