Aybukemom Karnımdan çıkacak gibi ,ilk gebeliğim sanki böyle değildi .hareketleri canımı çok acıtıyor. İlkinde sancıda çekmedim ağrı eşiğim yüksektir çeksemde anlamam . Çok aşşağda şuan ondan mı böyle acıtıyor .sizde durumlar ne
MNursel Aybukemom valla kuzum al bendende o kadar evet ağrı falan oluyprdu ilkinde ama bu ondan daha bir farklı dün hareketinden bağırdım resmen bıcak batırıldı karnıma falan
Minefff Aybukemom evet canım dırış po,isyonundan kaynaklı oluyomuş benimde ilk gebeliğim böyle değildi bu çok canımı yakıyo ama biraz büyüyünce yeri daraldığı içinok acımıyo
Simy Aybukemom bende 32+3 günlüğüm bende aynıyım doktora sordum normal dedi bebekde doğum kanalında baş aşağı durmuş durumda olduğu için canin yanar dedi bana
uykucusirin Aybukemom bizde 32+1 olduk ilk hamileliğim tecrübesizim bu konuda sabahın 7 sinde tekmelerle uyandırıp daha sonra uyuyor sanki üzerine yatmışım gibi tekmeliyor bazen can yakmıyor değil ama alıştım galiba 😃 şimdi pek etki etmiyor
Balrengii Benim ilk gebeliğin o yüzden tevrubesizim, bazen anı kuvvetli hareketler oluyor karnım da çok gergin bu ara hizli buyudugu icin galiba sürekli yağ sürme ihtiyacı oluyor
Aybukemom Balrengii benim de çok gergin malesef hatta bazen karnım kopup düşecek gibi his oluyor okadar gergin😒
Simy Aybukemom yo bişe demesini kumuda sıkıntı yok çok şükür şimdilik normal doğum olcak ilk kızım normal olmuştu buda normal olacak inşallah
smglplt1453571 Bizde 32 +4,haftaligiz ama kızım hala dönmemis bazen çok sert vuruyor sanki içerde tekvando yapiyor
Aybukemom uykucusirin aynıy Nur8sonmezz aynıymış haftalarımız ,peki gelişimleri nasıl bebeklerinizin boy kilo
srvsms uykucusirin ay bende 32+1 1 hafta önce resmen ayaklarını hissettim elimde çok değişikti öyle hareketli ki ben bile şaşırıyorum bazen ani tepkisine korkuyorum bakalım doğunca aynı performansı göstermeyip uslu bebişler olurlar 🫶🏻
Nur8sonmezz Aybukemom 32+1 im sabah ezanından beri ayaktayım vallahi tutmasam çıkıcak gibi 🙄 saat 9 a geliyor deli gibi uykum var ama öyle haraketli ki uyku uyuyamıyorum kafası aşağıda kafasını haraket ettirdikçe doğuruyorum sanıyorum resmen ayaklarıyla vuruncada sanki göğüs kafesimin içine sıkışıcak aynı öyle 😂 artık karnıma dokunmaya eşimde korkuyor bende o kadar sert ki haraketleri