femme HavvaSonmez03 amın sen hamılesın duan kabul olur ınşşalalh hamıleysem sana mutlaka haber verırım :)
femme HavvaSonmez03 en son 3 saat once nokta kadar geldı dedım ya o saatden berı hala bışı gelmedı yerleşme kanaması hakkında bılgın varmı kuzum
Zln2152 HavvaSonmez03 yaaaa ne güzel kuzummm inşallah aynı duyguları tadarımmm🌺 bende şuan bir tane test var eşimin köyüne ailesinin yanına geldik fındığa ve burada malum eczane falan da yokelimde de bir tane test var 🥹
HavvaSonmez03 femme fazla bilmiyom ama belirti olabilir bendede öyle olmuştu inşallah adet olmam demiştim ve sonunda hayırlı haber aldım inşallah seninde öyledir
femme HavvaSonmez03 umarım adet değildir bu lekenme gıbı sey sadece yerleşmeden kaynaklı üstünbe görme olmuştur bakalım nasıp kısmet
Zln2152 HavvaSonmez03 canım bende test yaptım dün ama negatif çıktı umudum kalmadı pek ama regl da olmadım halen
Papiiii Evrim622 tabikide kesinlikle alirsinn adetinden 8 gun gecmisse yap bencee tabikide eger hamileysen cokar degilsede doktora gorun enfeksiyondan dolayi gecikme yasiyoe ola bilirsin
Zln2152 HavvaSonmez03 yok canım maalesef keşke olsaydı ama yok adette olmadım hala neyin nesi bu anlayamadım