HavvaSonmez03 Zln2152 canım düzenli bi adetin varsa ve 1 hafta gecikti sanırım bunda vardır bi hayır bence testi yapmalısın soruların bütün cevabı o teste
Zln2152 HavvaSonmez03 kesinlikle öyle kuzum ama görsen testi elime aldığım gibi geri bırakıyorum psikolojik olarak çöktüm diye bilirim. Adetim çok gecikmez benim iki en fazla üç gün gecikir hep 28 günde bir olurum ya da iki gün erken olurum o kadar 🥲
HavvaSonmez03 Zln2152 bak bende öyleydim adet sancısı gibi geliyodu inşallah olmam olmam dedim 1 hafta bekledim ve pozitif sonuç aldım inşallah sende alırsın ❤️
HavvaSonmez03 Zln2152 sabah idrarın daha iyi olur ama ben iki tane test almıştım birini akşam yaptım bekleyemedim çift çizgi çıktı sabah yine denedim yine çift çizgi yani bişey varsa yada bulanık çıkarsa oda var demektir😍
Zln2152 HavvaSonmez03 yaaaa ne güzel kuzummm inşallah aynı duyguları tadarımmm🌺 bende şuan bir tane test var eşimin köyüne ailesinin yanına geldik fındığa ve burada malum eczane falan da yokelimde de bir tane test var 🥹
femme HavvaSonmez03 bılmıyorum kı ama oldu kesın cok nokta kadar kanla karışık bışı geldı artık bana da rahım fılmı yolları görundu
femme HavvaSonmez03 karışık bişi öyle cok gelmemıştı dıyorum ya nokta kadar var yok arası beklıycem napım
HavvaSonmez03 femme yaaaaaaa normalll ooo allahım inşallah gebesindir adet değil o dediğin gibi nokta noktaysa eğerr