Sglm34_47 Benim kızım olacak hayırlısıyla inşaallah isimde Hümeyra elisa damla bunlardan birisini düşündüm ama kararsızım,☺️☺️
minigimherseyim Sglm34_47 elisa nın bir anlamı yok elizabetin kısaltılmışı bende cok istemiştim ama 😢 internette yazan seyler dogru degil iyi arastırmanızı tavsiye ederim. İnstagramda isimleringercekanlamları diye bi sayfa paylasıyor
Meyra41 Sglm34_47 benim ismimde hümeyra çok kullanılmayan bir isim çok güzel bence tavsiye ederim sevilen ve hoş görülen bir isim :)
Askld @Senaemil Denizsu ve nilsu arasında kararsız kaldik eltimin kızının ismi Nilgün olduğu için nilsu koymak istemiyorum çok benzer olsun isimleri istemiyorum sizce hangisi daha guzel
Eelliiff1234 Askld Nilsu uyuyo ama denizsu hiç uyumlu değil bence denizin yanına bence başka isim bulun zaten ikisinin anlamıda aynı neden iki anlamıda su olan bişey koyuyorsunuz ki
Pinarellaaa Senaemil Asel düşünüyorum anlamı cennete bal demek kuranda da geçiyormuş çevremde de çok Asel ismi yok o yüzden bu isim olabilir bakalım ☺️
mor_menekse Pinarellaaa bizde Asel koyucaz Allah’ın izniyle. Benimde çevremde hiç yok. En çok bu isim hoşuma gitti niyeyse 😍
Feride-1 Yarın 34 haftalık oluyoruz inşallah 🙏🏻 halâ isim arıyorum 🥹 Nehir Alin hoşuma gidiyor ama yinede bilmiyorum umarım bende bi an önce kızıma bir isim bulabilirim 🤷🏼♀️
Papatyaesin Hilalnur12 isminiz hilal nur sanirim ay bende iki isim arasindayom hilal ismini cok seviyorum birde zehra ismini hangisi karar veremedim🤭🤭hilal ismi sizce nasil kullanimi zor mu esim halil gibi geliyor bana dedi hevesimi kırdı anlam bakimin zehra cok guzel ama hilaldede gönlüm kalicak siz benim yerimde olsaniz ne tavsiye ederdiniz 🙈🙈
Hilalnur12 Papatyaesin evet canım adım hilal nur, kendi adım olmasa inan bana kızımın adını hilal koyardım o kadar seviyorum adımı..aynı zamanda Zehra isminide seviyorum anlamlı ve hiç eskimeyen bi isim geliyor bana ve inşallah da kızimın adını zehra koyacağım😊
Em0s Senaemil 2 isim var aklımızda Nida ve Güneş hangisinde karar kılarız bilmiyorum henüz 19 haftalığız 😍
45ekn_ Morkelebek26 ablamin kizinin adi ayşin vallahi cok huysuz bir bebekti bebekliginde ve cok yaramazdi. Buyudu 8 yasinda yaramazligi biraz var ama yinede huysuz😄😄 Guzel yani cok hirsli derslerinde cok basarili