TugbaKnalada 37 haftalık hamileyim. Nasıl geçiyor hamilelik sancılarınız filan var mı ağrı sızı ? Kiloları boyu ne kadar ? Sezeryan mı normal mı yapmayı düşünüyorsunuz ?Herkes hayırla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ?
Gizem21 TugbaKnalada bende 36+3 3000 kilo bebeğim sezeryan olcam perşembe günü gün almaya gidecem allah sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip eder inşallah 💋
Miray_alparslan TugbaKnalada 37haftalık hamileyim benimde kalknca rahmim falan sancılanıyor kalktgm zamn ayagımda gitmeyen bir kramp öldürdü bni Bekliyorz bakalım nezamn geleckler 🙏🏻
AnneyimHamileyim TugbaKnalada 38+4 normal doğum olucak sancım oluyo hemen hemen bir haftadır ama düzensiz ve 1cm açılmam var bekliyoruz bakalım günü gelince alırız sağlıkla kucağımıza inşallah 😇❤️
Ozlemm TugbaKnalada 37 haftaligiz.. kilosu en son 2400 gramdi.. suan ne kadar bilmiyorum. Bebegim makat gelis. Donmemis. Onun disinda bi problemimiz yok Allaha sukur. İnsallah doner de normal dogum olur. Baska donmeyen varmi?
Kuzey_irmak Bgn 36. Haftaya girdik☺️Sancıdan ziyade bel ağrısı oluyor arada kuyruk sokumuna doğru,çok yurursem ya da çok ayakta kalırsamda pelvik çatısı ağrıo kafa baskısından dolayı, en son 2900 gr gelidu 35. Haftada boyu 48 cm,hatta dr şeker açlık tokluk bida istedi ama normal çıktı hepsi ztn hamileliğin başından beri hep 2 hafta ondeydik bakalım pzt kontrol☺️💙
Ayluh 36 haftalik hamileyim geceleri uyuyamıyorum sanki kemiklerim vucuduma batiyo son ay cok zormus kizlar bende sezeryan olucam 39.haftada alicam dedi doktorum 😒
TugbaKnalada Ayluh bende 1 hafta kadar uykusuzluk çektim . Çareyi süt içmeyle buldum. Midenizi rahatsız etmiyorsa yatmadan yarım saat önce filan için rahatlattı. Birde akşam çay kahve filan içmeyin 😊
TugbaKnalada Miray_alparslan rahimde kramp normalmiş bu haftalarda . Benimde kalçama nokta gibi ağrı giriyor sonra geçiyor . Rahim hazırlık yapıyormuş doğuma
Svll 38+1 benimde vajinal bölgem çok ağrıyor 6. Aydan sonra hep ağrıyordu ama son günler daha bir fazlalaştı gece çok sık idrara kalkıyorum olmasa bile sanki lavaboya çıkınca rahatlıyorum belim ağrıyor kasılmalarım bu ara çok fazla bebeğim şuan 3.150gr önümüzdeki hafta çatı muaynesi yapıcak ben normal doğum istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz şuan herşey yolunda gidiyor öyle dedi doktorum
Pamukdeniz Svll sizinle aynıyız 😇 bebegim kanala yerleşmiş basını bile koymuş döndürmüş ama nstde sancım yok haftaya açılmaya bakacak acılma varsa sancı yoksa ne olacak bilmiyorum 🤷♀️😕 endişeliyim
Ozgemir05 Kıxlwr bende 37 +3 haftalığım kilomu da 2900 gr. Ama bebeğim yukarıda bu benim moralimi bozdu hayırlısı tabii ki ama ben 38 de doğurur diyordum şimdi 40 ı görürüm diyorum :( acaba benım gibi olup rahat nor al doğum yapan varmı
Fulyag Ozgemir05 ben de 37+3 haftalığım bebeğim henüz kanala girmedi yukarılarda geziniyor bizimki de kanala inmesi için ne söyleniyorsa yapıyorum ama henüz durum aynı biz de 40 haftayı göreceğiz herhalde 🤷🏻♀️