Minik1Civciv moonlight41 valla kuzum ben devletin araştırma hastanesinde yaptım ikisini de. İstanbul Haseki eğitim araştırma da yaptırdın kan pıhtılaşma ve kromozom analizi testini eşime randevu aldım oda orda yaptı
moonlight41 Enguzelduam bende kan pihtilasmasi var doktora gittim ve kese gorulmeden sana yapamayiz dediler dedim ki ben kese görmeden düşük yapiyorum doktor dedi hayatını riske atmayız igne vursan tupte filansa dış gebelikten dolayı rahimde kese gördüğümüz an baslayacgz
moonlight41 Kızları kalemle yazmayı beceremedigimddn bu şekil sıraya koyuyorum😂yumurtladim mi yoksa daha varmi en alttaki bugün yaptığım
moonlight41 Minik1Civciv doktor dedi eyer oksapar kullandgmz halde dusuk yaparsan ozmn diyer teste gerek duyulabilir
Biranneikibebe Minik1Civciv merhaba ben Kocaeli’de oturuyorum pıhtılaşma testi istedi doktorum ama burada şuan kit yokmuş ve ne zaman geleceği belli değil dedi İstanbul’da yaptırmak istiyorum İstanbul’da hangi hastaneler yapıyor bu testleri biliyormusunuz
Minik1Civciv moonlight41 onu bilmiyorum canım ben öncesinde aspirin kullanıyordum önlem amaçlı sonuç çıkınca da iğneye de başladım
moonlight41 Biranneikibebe ben umuttepede yaptırdım kan pıhtısı için kromozom analizi yapilmiyormus dendi
Cgdm34 Biranneikibebe bütün özel hastaneler bu testlerı yapıyor canım bıde egıtım aradtrma hastanesınde yaptırabılırsın ama egıtım araströa hastanesınde sorman lazım bazıları en az ıkı yada uc dusuk olması gerekır dıyorlar ama her hastane aynı deıl tabıkı
enguzlhayalm_13 Minik1Civciv kadın doğuma mı randevu aldın canım sen ? Ne dedin doktorunada yaptılar ? Bende devlete gidicemde adet olmayı bekliyorum doktor hormon testi filan istedi adetliyken bakılıyomuş.Ama onada baktırmak istiyorum ne desem doktoruma yapar ?
Biranneikibebe moonlight41 benden kromozom analizi istemeyecekler sanırım sağlıklı bir doğumum var yaklaşık 6 yaşında çocuğum tüp bebek için değilde neden düşükler oluyor diye araştırılsın diye gittim aslında hastaneye
moonlight41 Biranneikibebe 5 Ağustosta yaptirdim 17 sinde çıktı sonucum ama medardan hekim muhurlu bi kağıt verdi bana gosterdim ordakilere o şekil yaptirdim
Sinem94 Biranneikibebe bir doğumu olana yapilmiyor mu kadın doğum doktoru bana gerek yok bi çocuğun var sadece pıhtılaşma baktir dedi bakalım genetik doktoru ne diyecek
Biranneikibebe moonlight41 anladım Umuttepe’de doktordan çok memnun kaldım çok ilgiliydi eksik olmasın rahim filmi çektirdiniz mi Umuttepe’de
Biranneikibebe Sinem94 özelde benim doktorumda kromozom sorunu yoktur sağlıklı bir doğumun var kan pıhtılaşma bakarlar muhtemelen sadece dedi devlete yönlendirdi