m_k34 Minik1Civciv sadece bı tane homozigot var gerisi normal yazıyor bı tanesinde 4G 5G gibi bişey var o ne demek bilmiyorum
m_k34 Minik1Civciv iğne ve coraspin kullanıyorum doktorum verdi sadece hapla olmuyor ilk gebeligimde bilmediğimden doktor gebelik zehirlenmesi yasamamam için aspirin vermisti ama yeterli olmadı ve kalbi durdu .
Minik1Civciv m_k34 geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın bir daha inşallah yavrularımızı bize bağışlasın ♥️🙏🏼
Elayvzz moonlight41 canım kanında pıhtı var demek hamile kalmayı düşündüğünde coraspirin içersin bebegin kalbi atınca da kan sulandırıcı iğne başlarsın bende kullanıyorum iğne benim de faktör leiden ve mtfrr677 hetegizot çıkmıştı
Balahatunn Minik1Civciv devlette mi yaptirdiniz. Ozelde yaptirdinizsa fiyatlari me kadar? Cok mu pahali?
Minik1Civciv Nujinkanat gittim yolk karından göründü ama kalp atışı yoktu küçük dedi doktor salı tekrar çağırdı
Minik1Civciv Nujinkanat evet canım göründü karından ama kalp atışı yoktu geç döllenme ya sanırım ondan kötüye yormak istemiyorum