Melikemercimek Ceremua canım bunu doğumhaneye vereceksin demi orada giydirecekler o şekilde çıkacak değil mi
Adacan Melikemercimek doğumhane de örtülerle çıkar bebek bakım odasında hemşire gelir odada takımını ister. Tavsiyem bebbegin bütün takımlarını ayrı ayrı posetleyin çok kolay olur hangisini giydirmek istiyorsan refakatcine soyle onu versin hemsireye
Melikemercimek duru_pars 😄😅 ay aklıma hep böyle şeyler geliyor ya annemle eşimi de tembihledim görev dağılımını yaptırdım biri beni bekleyecek biri bebeğin ardından gidecek inşallah
Melikemercimek Ceremua amin canım inşallah sağ Salim kucaklarımıza aldığımız giydirdiğimiz günler de gelir 🥰🥰😍
Krizantemm Ceremua Doğumhaneye ilk basit bi takım vermeyi tavsiye etmişti burdan biri. İster istemez ilk kıyafet leke ve ufak kan olabiliyormuş. İlk başka giydirip odada asıl giydirmek istediğinizi giydirin demişti ben öyle yapacağım inşaallah
betul12f Melikemercimek Ahahhahahaha ay kız çok güldüm 😂😂😂hiç aklıma gelmemişti bende mi yaptırsam görev dağılımı 🤣🤣😂😂😂
Ebruliiiiiii Ceremua bende böyle bi set yaptırmak istiyorum nerden yaptırdınız fiyatı ne kadardı acaba ?
Ceremua Ebruliiiiiii astral baby instagramdan yazarsan çıkar aşkım web sitesinden istediğin bi sürü model var çok memnun kaldım ben 😍 ben 300 TL ye yaptırdım 11 veya 13 parçaydı sanırım tavsiye ediyorum 🙏
irem_ctn7 vesilece Bu tarz isme özel yenidoğan takımını nerden aldınız acaba bende kızıma almak istiyorum da 🥰
sendekimsinnn Ceremua bende böyle bi hastand çıkışı yaptırdım ama doğar doğmaz bunu giydirmeyi düşünmüyorum çünkü ilk giydirilen kıyafet çabuk kirleniyormuş herkes öyle diyo o yüzden normal 5 li bi hastane çıkışı aldım onu giydiricem