gurbetcianne97 kahvesever__ çok dua et kuzum inşallah vardır. 🥺 hayır ikinci olacak ilkini şubatta 39+4 de kaybettim.. çok korkuyorum şuan yoktur diye
Meva42 gurbetcianne97 tahmini ilişkiden kaç gün sonra yaptınız,bu arada hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Rumeysa_2018 gurbetcianne97 ay ben şimdi sizin yaşadığınız olayı okudum çarşıdaki teyze 🙈 ne kadar etkileyici inşallah sonuçta pozitif çıkar kan testinde gerçi siz direk ultrasona girseniz kese görünür çizgi gayet var çünkü takipte olucam çok merak ettim 💕💐
Baltopu2 gurbetcianne97 canım tabiki var hayırlı olsun 😍söylememiş olsan sormazdm yaranı deşmek.istemem ama.neden kaybettin,haftası da çok büyükmüş 😔ben 10 haftalık kaybettim kafayı yiyordum Allah sana bin kere sabır versin
Elifinannesi97 gurbetcianne97 ikinci çizgi ne zaman çıktı canm kuruyuncada ikinci çizgi çıkıyor ilk 5 dakikada çıktıysa kan ver
aleynakpnrr gurbetcianne97 ben de bu şekilde öğrenmiştim oğlumu kan verdim kesinleşti 🥹 şuan 39+4 inşallah senin de bebişin vardır amin amin amin 🥰 kan verince bize de haber ver