Rbadrn_solmz Dünya ne garip benim bebişim doğdu senin ki de doğmak için yer yapıyor . Çok mutlu çok heyecanlı bir durum . Allah analı babalı büyütsün . 🥹🥹🥹😍😍😍
Semilk05 gurbetcianne97 kesinlikle var 👩🍼🥲 ama çok çok yeni isterseniz bir hafta daha bekleyip lan vermeye gidin
Birkuzucukbeklerken gurbetcianne97 evet silik çizgi var canım bı de kan ver kesinlestir hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
marnus gurbetcianne97 bi kaç gün önce başınızdan geçen olayı anlatmıştınız. Teyze 7 hafta içinde hamile kalcaksın demişti:))) Aklıma o geldi🤭
egemomss gurbetcianne97 ay bende adet günüme 2 gün kala test yapmıştım aynen böyle silik çıkmıştı🥲💙 Hayırlı olsuuun🌸
CmreKsidar gurbetcianne97 benimde ilk yaptığımda böyle silik çizgi çıkmıştı akşam yapmıştım reglime 2 gün vardı. Sonra sabah yaptım net çıktı. Suan 6 haftalık hamileyim.☺️
Sanal_koala00 gurbetcianne97 inşallah en hayırlı zaman da en hayırlısından nasip etsin Rabbim güzel haberler verirsin inşallah canım bizlere de 😌
Gny18 gurbetcianne97 gözün aydın canım bebiş geliyor. İnşallah hamilesin yarın kan testi yaptır kesin sonuç için. 😍😍
gurbetcianne97 Ddrjrjrr darısı sana kuzummm tam sonuç almadan sevinip hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum 😔