Buse__ylmzz07 şöyelki civilde üç hafta çalıştığım sürede hemen her gün bi araba tmaite geliyordu gelen makrlar ise
baby care, kanz, 4baby markalrıydı. 100 arabadan 90 ı bunlardı öyel diyim baby care ve kanzın tekerlek ve fren ksımı aynı zaen aynı yerde üretilmişler en çok tekelrlerk takılması frenin bozulması katlama meknaizmaısndaki pinin kopması gibi sorunları oluyordı hemde çok kullanmıda değil he gelen ailelrn benekelri daha pusette olanlar bile var yani o yüzdne diylrum ki bu markalar arnaların fıştaki süsüne kaliteisndne daha çok öenm verşyor ama çook kaltiesiz arbaalr yapıyorlar ben kardeşim için 9 bebrk arabası değiştiridm 1 i sıfırdı 8 i 2. El ve şöyle diyim 2. Elde eğer iyi arlatıp aldıysanız kulöandığınız sürece boyunca şükredeceğiniz bir ürğnünüz olmul olıyor çünkü sıfır fiyatının çok çok altında almış oluyorsunuz size sıfırda bu bütçede pusetli önebeilceğim tke bir arba abile yok en uygun pusetli önerdiğim araba lraft onyx nw oda kötünün iyisi puseti aşırı güzek araba da orta kalitefe kötü yanı iç hacmi küçük bir araba fiyatı da en düşük 6 bin yerinizde olsam keisnlikle temiz bir 2. El bulurdum burdan bir çok kişiye araştırıp önerdim isterseniz size de yarıdmco olabilrim ☺️