Mrsfly ottomatik ana kucağında elele öneriirm tabiki güzle bri marka elele ama genel olarka otomatik ana kucağı önermem çünkü inanın aşırı gerkl değil otomatik sallanması. Biz üç ana kucağı değiştirdik biri prego gaby ana kucağıydı bebeğin daha 1 aylık falandı sattım çünkü pek konforlu değildi yerine 2. Elden otomatik joir sansa aldık 5 aya kadar falan kullandık yani iiyidi ama uyumayan bebeği uyutmaz veya brbrk hrp onda yatamaaz yani rahat edemez sadece işte ara ara kullanıyduk işmizi görüyordu onu satınca babanbjörn aldık bir iki ayda onu kullandık pratikliği falan güzledi bebeğimzi onu da sevdi yani bu bebekle alaklı bir ley seven heosini sevmeyen hiç birini. Şmdi mesea alacak olsam kesinlikle nuna leaf grow alırdım net yan hem bi kez ititience iki dk durmadna sallnıyor hem 60 kg ue jadar taşıyor büyüklerden bile ıturnalr oluyormuş o kadar ki hem konforlu kısavası 4×4 lük ana kucağı ama illa elele alacağık derseniz sz bilirsiniz tabiki ☺️ bebel arabasına gelince de travel sistem ama çok ağır olmayan ve kaliteli olnlardna öneririm öncelikle şu iki ürünü iyice bi arlatırın derim
Maxi cosi leona 2 travel sistem ( eğer coral ana kucağıyla alacaksanız 14 küsür fiyatı şuan ama tek tek alırsnaız ve en uygun fiyatlı ana kucağı cabriofix ile lırsanız 12 küsüre falan helir ama coral çok daha kaliteli bilin isterim
Chicco one4ever travel sistem ( set plarka satılmıyor ama tek tek puseti ve adaltörü alırsnanız 12 küsüre geliyor oda)
Bu ikisine bakın çnkü hem hafif hem çift yönlüler sırt kkısımları yükselp alçalaniliyor katalnaınca çok küçülüuorlar kısaca öneirirm bunların dışında ise
Kraft napoli
Kraft exteme s
Prego strada
Prego escalade
Prego quantum
Bagi easyfold 2 travel
Bunlara da bakabilrisniz 🤗