AliBarlas2816 Kızlar 19+1 im bugüne kadar 2.5 kilo aldım 58.5 şuan kilom göbeğim de küçücük herkes nasıl 19 haftalıksın diyo sizde durumlar nasıl kaç kilo aldınız göbüşler büyüdü mü 🐣🙂
Burcuuuuu AliBarlas2816 18 haftalık olur mu 🤭 4 kilo vermiştim 1 kg aldım göbeğim çıktı 2. Hamileliğim ama dışardan çok belli olmjyor bol giyindigim için 🤗
mucize_bebekk AliBarlas2816 19+4 olduk 3 buçuk kilo aldım ama öncesinde mide bulantılarından 10 kiloya yakın verdiğim için göbüşüm bi anda çıktı 🤷♀️🐣
AliBarlas2816 İç karın geniş muhabbeti var ama bir türlü aklım almıyor🤭 ilk gebeliğim ve karnım dümdüzdü iç karnım ne kadar geniş olabilir ki diye sormadan edemiyorum 🤣
AliBarlas2816 Gulkpsz bnde de durum aynı benim de oğlan basenler yayıldı ve basenler kızda genişler derler senle ben koca karı hurafelerini yıkmaya gelmişiz 😁
Cookiee 18+3 haftalık olduk , 6 kilo verdim şimdiye kadar göbüş hiç yok gören inanmıyor hamile olduğuma 🤭
mucize_bebekk AliBarlas2816 maalesef ilk 3 Ay su dahi içemedim bulantılardan çok kötüydüüüü 🤦♀️ Allaha şükür geçti artık ara ara yine olsada eskisi gibi değil
Baharliva AliBarlas2816 3 kilo aldım maalesef. Karnım ilkinde olduğu gibi bana göre büyük 58 kiloyum. Cinsiyet kiz