merve_014 Dilossh hmm ne çok ne az tam arada o yüzden birazcık dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum tabi kendini nasıl mutlu hissediyosan o şekilde olmalısın 🧿😇❤
merve_014 paksudemirbas ayyy çok heycanlı seni düşünemiyorumm inşallah sağlıklı olsunda normal yada sezeryan önemli değil önemli olan senin ve bebişinin sağlıklı olması ❤😇🧿😘
SimayeceninAnnesi merve_014 ınş öleyımdır yanı ben gebclıgımden berı gebe kalana kdr hep 52 ıdım ılk kes kılo aldım
merve_014 SimayeceninAnnesi anladım canım bakalım inşallah hızlı ve sağlıklı kilo verirsin eski formuna kavuşursun 😘🧿😇
merve_014 Mysaa anladım canım kolay kilo verebiliyosan sevindim senin adına rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😇🧿
merve_014 Gulkpsz neden üzülüyorsunki canım bebişin sağlıklı kilosunda ise ve sağlıklıysa üzülme önemli olan sizin sağlıklı olmanız ❤😇🧿
merve_014 Efsunala_ olabilir canım doktor destek vitamin vermedimi? inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🧿😇❤
merve_014 Busra98_ bende dikkat ediyorum ama arada kaçamağın bir zararı olcağını düşünmüyorum anneannemin bir sözü var korkan göze cöp batar der o yüzden çok abartmadan yapılabilir ❤😇🧿
iremcannn1907 merve_014 32 kilo aldım doğumdan sonra 34 kilo verdim 🤷🏻♀️ 48le hamile kalıp 80le doğum yaptım yani, şuan 46 kiloyum bebeğim 7 aylık
iremcannn1907 Elifakkara bilmiyorum ki özel bişey yapmadım 🙈 sanırım bünye meselesi kilo durmuyor bende kendimi bildim bileli zayıfım. Bide sadece emzirdim o da çok kilo verdiriyor diyorlar