Busra077 Kızlar merhaba ela ismi nasıl sizce fikir verir misiniz birde başka kız ismi önerebilir misiniz 🌸
Aminenin_annesi Busra077 bence cok güzel bir isim bizim aklimizdaki 5 isimden biriydi karar veremeyince kura çektik besleme ile 😊 aklımızdaki diger isimleri yazayım fikir amaclı. zeynep, elâ, hafsa , eylül , Âmine 🌸
Busra077 egemomss ela yı kim duyda o ne diyor 🤦♀️Neden anlamadım Nehir ela mı koysak diye geçiriyorum bi kaç gündür aklımdan ama kararsızım teşekkürler 🙏🌸
egemomss Busra077 Nehir Ela hiç düşünmemiştim ama kulağa çok hoş geliyor kızım olsaydı düşünürdüm bile🌸
Busra077 2pati1baby güzelmiş ama naz düşünmüyoruz eşim tek ela diyor ama benim pek içine sinmedi gibi herkes ne o dediği için hevesim kırıldı gibi bişey oldu🤦♀️
Busra077 M_A kesinlikle bende saçma bi isim koymak istemiyorum ne çok eski bi isim nede bu yeni cıkan saçma isimlerden o yüzden birde burda danışmak istedim 🌸
Busra077 Aminenin_annesi ya çok teşekkür ederim ne cıktı acaba kurada sizinki 😍bende eylül nida istiyordum yada etek eylül ama eşim ilk kabul etti ama sonra istemedi😂o yüzden elayıda bizden baska kimse begenmedi kararsız kaldım bende 🌸
Aminenin_annesi Busra077 Âmine çıktı 🤭 eşimin cok istediği bir isimdi eğer o diretse istemezdim ama beslemeyle çıktığı için benim de sonradan içime sindi ve diğer isimlerde cevremizde bebekler var ama Amine ilk bizim bebeğimiz olucak 😊 eylül de güzel bir isim elif eylül veya eylül ada ismi de güzel oluyor ben anlasilir sade kısa isimler bakiyordum genelde 🤗
Asyabuse İkiz benimkiler daha cinsiyet belli değil ama iki kız iki erkek bulmaya çalışıyorum çok korkunç 😂😂 Ela yı bizde düşündük. İkinci isim isterseniz Umay Ela olabilir 🤔 diğer kız içinde Doğa istiyoruz. Ya çok zor gerçekten karar vermesi ömrü boyunca o ismi taşıyacak 🥹🥹
Busra077 Asyabuse ayy hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alın inşallah 🥰🤲umay elada evet güzel oluyor onuda düşündüm ama umay pek hosuma gitmiyor o yüzden ☺️Evet ömür boyu taşıyacagı için anşamını kulaga gelişini her açıdan düşünüyorum ben açıkcası herkes öyledir büyük ihtimalle siz kızın birini ela diğerini doğa mı koymayı düşünüyosunuz çok güzel uymuş bence 🥰
Asyabuse Busra077 amiin inşallah tüm anneler sağlıcakla kavuşsun evlatlarına 😍 vallahi yakıştıramıyorum hiçbir ismi evlatçıklarıma yaa 🙈🙈🙈 eskiden ne kolaymış ayşe fatma tamam 😂
Busra077 Asyabuse amin inşallahh🤲Bendee 😂😂😂çok zormuş bu isim işi gerçekten eskiden kolaymış ama bizde bulcaz inşallah oydu buydu derken isimsiz mi kalsın çocuklarımız 😂hem de yollarını bu kadar gözlerken 🥹😍