Yaseminturan_ Safiyenurrr Ay ilk gebeliğimde sadece detaylı yapmıstım haftaya benimde randevum var çok kararsızım bende
Bayancorek Safiyenurrr Basit bir işlem sonuçta, gerçi basit olmasa da yaptırırdım. Sonra kendimi olası aksi bir durumda suçlu hissederim. Yapı meselesi. Her ne kadar net sonuç vermese de tedbir önemli benim için.
deniizz7 Safiyenurrr haftaya pazartesi bende ikili test için gideceğim. baya gerginim, okuduklarım karşısında kafam karışıyor benim de; doğru sonuç vermediğine dair yazılanlar falan yani. ama yine de yaptıracağım.
Yaseminturan_ Safiyenurrr vallahi bende kararsızım cıkan sonuçlarında doğruluk payı cok azmıs diyorlar
Safiyenurrr Yaseminturan_ insanin kafasini kariştiriyorlar özele gitmiyorum ben devlete gidicem de bilmiyorum ilk gebeliğim nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
pelindf Sonuç ne olursa olsun kabulümüz tabii ki ama Allah korusun olası bir problem durumunda kendimizi psikolojik olarak hazırlamak için önemli diye düşünüyorum ben de 3 hafta önce yaptırdım, yaptırılmalı bence.
Safiyenurrr deniizz7 evet kesin sonuç vermiyor ama o ihtimal insani kötü eder hamileliğim güzel geçmez ise diye korkuyorum
pelindf Safiyenurrr Tabii ki öyle bir ihtimal de var ama ben dua edip tevekkül etme taraftarıyım açıkçası canım ne gelirse Allahtan🤲🏻Bilmeyip doğumdan sonra travma yaşamak da var 😕Rabbim kalbimizdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah 🤲🏻
Elisam123 Safiyenurrr beklerim diyorsan detaylıyı bekle zaten orda biraz daha net sonuç veriyorlar risk varsa söylüyor
Ysmn123 Bence yaptırın Allah korusun yaptirmamanizda aynı şey doğana kadar birseyi var mi diye içiniz rahat etmicek yine yani benim etmez en azından bugün yaptırdım RABBIM sağ saglim kucağımıza Allaha nasip etsin inşallah
Safiyenurrr pelindf evet doğru diyorsun o bana Allahtan gelen minik kalbini duydum ben artik nasıl olursa olsun yaptirmak daha mantıklı
pelindf Safiyenurrr inşallah güzel haberler alırsın sağ salim kucağımıza alırız hayırlısıyla bebeklerimizi 🫶🏻
1erkekkannesiiii Safiyenurrr bebeğin sağlığı için çok önemli. Sadece down sendromu değil bir sürü hastalık taraması yapılıyor. Kabulüm diyenler olabilir ama bebeğin cok ciddi bir sorunu varsa hayat boyu günahını çekmezsiniz en azından bilemiyorum herkesin kendi düşüncesi tabii.