Depend gerekli mi onun harici ne kullanabilirim ? Anlatıldığı gibi rahat mı ?
Depend Kullananlar ?
kalbimdekideniz Tecrübesiz anne adayı olarak bende merak ediyorum üstte kalsin🌸 hem depend hem lohusa pedi aldım hangisini götürmek lazım nasıl oluyor süreç
kalbimdekideniz ben henüz doğurmadım ama depend aldım ve açtım çok kullanışlı görünüyor iç çamaşırı kullanımına kesinlikle gerek kalacağını sanmıyorum hem Lastik Li olduğu için kayma vs de yapmaz normalde adet kanaması olunca sürekli pedimi kontrol ederdim bulaşmış mı iç çamaşırıma falan diye ama bında böyle bi sorun olacağını sanmıyorum bence bulundurulması gereken bisi
Ogretmen_Anne_ şok A101 gibi yerlerde var mı
kalbimdekideniz şokta görmedim ama Migros’ta vardı canım 80 lira mı neydi
kalbimdekideniz ben şok da görmüştüm canm
kalbimdekideniz kesinlikle cok kullanışlı, lohusalığın ilk zamanlarını kurtarıyor bence
kalbimdekideniz bu gün soktan 89 tlye aldım denedim cok rahat duruyor
Normal doğum için Depend bence kesinlikle gerekli ilk günler kanama yoğun olduğu için çok rahat oluyor bu paket yeterli olmuştu benim için
kalbimdekideniz 2 doğumumda da depend kurtarıcım oldu resmen. Kesinlikle bir paket alıp koymalısın çantana. 2 doğumumda sezaryen oldu, ilk günler kanama çok yoğun oluyor. Sağlıkla kucağına al insallah yavrunu canım ❤
kalbimdekideniz depend ve lohusa pedi ikisinide aldim. İkisinide goturucem hastaneye. Hangisi kullanisli olursa artık:)
Gamzer amin sağol canım 💘
kalbimdekideniz ben c tesi sezeryan olacağım doktoruma dün sordum gercekten ilk gün kurtarıcın oluyor rahatlık konusunda sürekli üstüne gececekmi düşüncesi olmuyor hastanede cok rahat edersin dedi e bebekten aldım hemen 69 tl galiba
kalbimdekideniz
6 gün önce sezeryan oldum depend çok rahat hastane de eve gelince de kullandım 2 gün önce orkide geçtim
kalbimdekideniz suan kullanıyorum. Iyi ki almisim. 56 kiloydum doguma girerken L beden aldim. Bol ve rahat olsun diye.
kalbimdekideniz ya ben almayı düşünmüyorum ilk bi düşünmüştüm vazgeçtim hem pahalı hem de bence gerek yok hastanede verilen hasta pedleri oldukca klın ve ben onla cok rahat etmiştim 2 3 gün için 90 tl vermek istemiyorum o pedleri kullanmak rahatlatır beni yanıma yedek gece pedi de götürecegim
kalbimdekideniz benim için çok rahatlık oldu. Doğumdan sonra taktıkları hasta bezini çıkarıp dependi giydikten sonra baya rahattım yani. Hatta eve geldikten sonra 3-4 paket falan bitirdim
kalbimdekideniz şokta var