Aysegullllcan Sehrbnon122 ben yaptırdım yavrum pazartesi günü 50 Gr glikoz içtim çok da şekerli değildi asiti kaçmış kola gbydi
Sehrbnon122 Aysegullllcan ayy kız şeker sevmiyorum ben yaaa doktor yap derse yaparım artık detaylı ultrasona gidicem haftaya bakalım
Sedabariskarisan milatlas13 bende oğlan istedim ama kızım oldu evlat evlattır ikinciyi erkek yaparız dedim 😂
bebetonunannesi16 Sedabariskarisan https://resimyukle.io/r/o4DCrbVLjS buda benden 33. Haftadan selam 🥰inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız 💞
milatlas13 Sedabariskarisan hahah,ben de kız geçiriyodum içimden,oğlan oldu :) neyse sağlıklı olsunlar da annesi.belki ikinciler istediğimiz cinsiyette olurlar.
Sedabariskarisan milatlas13 aynen öyle evlat evlattır o bi kesin inşallah bakalım ilkini büyüteyim de 😁
yalcinsevda_06 Sedabariskarisan Burda 26 haftalık kızım şimdi 28 bitmek üzere gitgide doğum yaklaştıkça stres oluyorum ya☺️
Semaemre28 cahillesohbetikestim amin valla inşallah. Ben kızım 4 aylıkken öğrendim hamile olduğumu tam 1 yaşına girince doğum yapacağım 😂😂 benim ikisi de kız bakalım nolacak