Adigeseda  ilk kez fotoğraf ekliyorum umarım olmuştur🤭 bizde burda 33 haftalıktık kızlar şu an 37+2☺️
Sedabariskarisan Heyecanli_gebe1 şey var mutlu resim ona tıkla çok basit arşivden seç yap yazıyı buraya kopyala bityi❤️
Ozge Sedabariskarisan doğum yaptım ama bir tbt yapalım burda hazır perşembeyken. 🌸 Ay ama özleniyor hamilelik be. 💙
Sedabariskarisan Ozge bende eşime aynısını diyorum doğum yaptıktan sonra kızımla aynı bir bedende olmayı özleyeceğim diyorum merak etme üç sene sonra kardeş yapalım iki çocuğumuz olsun diyor 😂
Sehrbnon122 Aysegullllcan yok cabım daha yaptırmadım 26 haftalarda falan yaptırmayı düşünüyorum ama Bi yanımda yaptırma diyor ben şekerli suyu asla içemem yaaa
Annesininportakali53 Sedabariskarisan ay tam tersi kızlar gec geliyor etrafımda bir sürü kız doğuran var hep 41-42 hafta erkek doğuran arkadaşlarım da 36-37 de geldi
Sedabariskarisan Nesecrkc çok tatlısınız birde çok gençsiniz 21 yaşında gibisiniz ben mi yanlış tahmin ettim bilemem ama öyle duruyor
Aysegullllcan Sehrbnon122 ben yaptırdım yavrum pazartesi günü 50 Gr glikoz içtim çok da şekerli değildi asiti kaçmış kola gbydi