Sedabariskarisan Sehrbnon122 keşke benim de ikizimiz olsaymış ama Allah kız nasip etmiş çok tatlısınız maşallah 🙏🏻❤️
Sehrbnon122 Sedabariskarisan Allahım hayırlı ve saglıklı evlat nasip etsin canım kız bebek Allahın bi mucizesi zaten Rabbim sana bağışlasın saglıkla kavuşalım
A_r_m_i07 @“Sedabariskarisan”#p23702867amin teşekkür ederim Allah razı olsun sizin de anali babalı büyüsün. ☺️
Sedabariskarisan Sehrbnon122 amin inşallah canım ikinci çok erkek olsun istiyorum eşim de kızdan yanaydı şimdide kızı oluyor diye delirdi 😂😂
izobellaaa-_- Sedabariskarisan daha burada elbise çok dardı normal de belli olmuyor aslında ben normal de göbekli biriydim yAni her yerim zayıftı göbeğim hep vardı hamilelik de tam tersi oldu anlamadım vallaha 😂
Sedabariskarisan izobellaaa-_- bende gene her türlü çıkıyor göbek gizlemeye çalışsamda yok yine belli karnım 😂
Sedabariskarisan izobellaaa-_- orası öyle eşim deli dolu bu ara kızı olacak diye bi görseniz bana bide sorsan eziyet gibi kızda erkek te hamilelik iyi hoş güzel ama çok ağrım var