3MelekAnnesiiii Sanal_koala00 aynen bende oyle dua ettim hep hayirli ise gelsin diye ama dr dedi genetik bozuklugu varmis dogsaydi hasta olucakti dedi.. vardir Rabbimin bi bildigi yinede ogrenince SEN en iyisini bilirsin Allahim dedim asla isyan etmedim. Bebiste dusuk evde oldu tuvalette onuda atmaya kiyamadim bi kavanoza toprak koydum onuda icine gömdüm😔😔 oda bizimle beraber yasio🥰
Sanal_koala00 3MelekAnnesiiii bana da aynısı söylendi biliyor musun ilk düşükte genetik test yapıp araştırmaya gerek yok ilk gebeliklerin bir çoğunda görülebilen bir durum bu çok yüksek ihtimalle kromozomal bozukluk vardı doğsaydı bile ya zihinsel ya fiziksel engelli olacaktı rahim öyle mucizevi bişey ki sağlıksız cenini kabul etmiyor atıyor demişti doktorum 😌
3MelekAnnesiiii Lavinyaa8 inanirmisin o korku bendede var her tuvalete gittigimde pedime bakiorum kanama varmi diye her olmadiginda sukur diorum insaAllah Allahim hayirli saglikla nasip etsin kucagimiza alalim♥️
_umutperisii 3MelekAnnesiiii amiin inşallah Allah’ım isteyen herkese nasip etsin kucağını sağlıkla doldursun 🥰
Mom69 Bende Mayıs ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum ilk gebeliğimdi. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 5 haftalık kese göründü sadece fakat çok korkuyorum doktora bile gitmiyorum korkudan gidemem de yine bebeği göremem diye 😕
Asivemavi 3MelekAnnesiiii bende düşük yaptım sonrasında 6 ay sonra hamile kaldım çok şükür 31+5 günlügüz 🙏 ben ilk doktora gittim düşük yaptığımıda söylemiştim corasprin başladık hemen kalp atışı duyulunca. Ona göre Dr danışın gerek görür belki corasprin başlar bebek gelişsin sağlıklı olsun diye demişti bana doktorum çünkü düşüğüm sağlıksız bebek gebelik ondan düşük olmuş demişlerdi tecrübem bu şekilde sağlıkla inşallah ilerler bebeğinizi dünyaya getirirsiniz 🤲🤲
3MelekAnnesiiii Asivemavi amin insaAllah canim benim hepimiz saglikla hayirla dunyaya getirelim Allahim nasip etsin insaAllah♥️😍🥰