Boyunu soylemedi ama sen kilo al!işsin bebek almamis dedi 680+100yazmiş gebelik takip kagidima
kizlar kilo ile alakali yardimmmm 😢
TugbaKnalada ben hic nst ye baglanmadim canim benim :)
- Düzenlendi
yenianneskuzum bebeğin 680 gram 100 gr fazlası veya eksiği olabilir demek o işaret . doktorunuz ne dedi bu duruma ? Zayıf mı dedi ne yapmanı önerdi
muz kuruyemıs sabah ac karnına cevız dort bes tane bolca kaşar ananas marul yesıl kırmızı biber bnlr besın degerı cok yuksek ama anneye kılo aldırmayan seyler benm oglm 4500dgdu
Muhammedamine hic birsey demedi
yenianneskuzum 26. Haftadaysaniz evet kilosu birazcık geride kalmış muz ceviz kaşar peyniri sade soda fln çok etkili diyorlar bi deneyin isterseniz inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
yenianneskuzum nasıl birşey demedi eğer bebeğin kilosu azsa haftasıyla uyumlu çıkmaz canım onudamı söylemedi
yenianneskuzum bende aşırı kilomaldım bebek almıyo
sizin yedigin besin degerlerini bebege iyi altaran vitaminler var. Klinom, decavit gibi doktorunuz yazarsa sorun bi kullanirsiniz ise yarar belki🙏
yenianneskuzum imkan varsa bol bol kırmızı et tüket canım, birde gece yatmadan önce muz ye, muzun fazlası kabızlığa yol açar günde bir tane tüket 😊 kırmızı eti tek geçerim sık sık yersen alır canım kilo
yenianneskuzum siZin bağlanmanı için nts te erken 30 dan sonra başlıyorlar bazı drlar 35
TugbaKnalada 2800 gram olmuşuz nstde sancılarım çıkmaya başladı yavaş yavaş kendini de hissettiriyor ama daha kanala girmedi henüz artık girmesini bekliyorum sabırsızlıkla herşeyi yapıyorum inşallah naz yapmaz 😁 son günlerde kasık ağrılarım çok arttı hatta sabah bacağıma vurdu uykumdan uyandırdı çok yoğun bir ağrı oturuken ağrırsa uzanınca geçiyor uzanınca ağrırsa ayağa kalkınca geçiyor çok değişik 😄
Cnm protein ağırlıklı beslen.Karbonhidrat tüketme fazla şeker hamurişi bunları tüketme.Kırmızı et yoğurt peynir yumurta süt bunları bol tüketmeye bak.Gerisi genetik birazda bazı bebekler minyon olabiliyor.Sağlıklı olsun da kilosu çok önemli değil