rabialtunkaya aslansmommm tabi ki bebekler rahat etsin yeter ki süsü biraz kenara bırakacağız artık 😅
AngelKalkan Bence sallamaya alıştırmayın . Ondan sallanmayan yatak olsun .Zorda kalırsanız kucağınızda biraz sallarsınız . Yeğenim 3 yaşında . Ayakta sallanarak uyuyor . Alışkanlık haline gelebilir
melikenehir rabialtunkaya ilk kizim da ikeanin karyolasini aldık 3 ay ya yatti ya yatmadı sallanan besik almayi düşünüyorum şimdi
AysegulArici rabialtunkaya star bayb marka beşik canım elektrikli yani ister pille isterse elektrikle çalışıyor sen sallanıyorum otomatik kendisi kademe kademe sallanma hızı var müziği var pratik bı beşik çok yer kaplamiyorda istediğin odaya tasiyabiliyosun
aslansmommm Monaliza henüz dogum yapmadım bakalım yorumlarına bakılırsa memnun kalacagımı düşünüyorum
durumoms2 rabialtunkaya https://ty.gl/k3qov3javs ben bunu aldım hem sallanıyor hemde sabit oluyor 4 yaşına kadar kullanırım diye düşünüyorum zaten çocuk odamız küçük hem karyola hem beşiğe yerde yok gerek de yok bence
Musicteacher Ahşap beyaz, basamaklı aldım, sallanıyor fakat aparatı var onu takınca sallanmıyor. Bu küçük nesiller tehlikeli coıcuk biraz buyuyunce içinden çıkıyo düşüyo. Ve cok kısa süre kullnılıyo. Kızım 4.5 yaşında hala cok rahat yatıyo
Elisam123 rabialtunkaya ben çok uğraştım sallanmayı hiç sevmedi benim kızım da eski zaman beşiğinde bile koydum ayağımda da slladım çocuk daha da huysuzlanıyordu pusette uyuttum ilk zamanlar bi tek onda rahat ediyordu bi de kucağımda memede uyuyordu yani sen kafana uyanı al bebek kendisi seçiyor hangisinde yatacağına
Elisam123 Elisam123 yorumları okudum da benim kızda bi tuhaflık var heralde 😅 neler neler yaptım bir türlü sallayarak uyutamadım o da bana çok sıkıntı olmuştu herkes ayağında iki saalıyor çocuk uyuyordu ben saatlerce kucağımda gezdirirp pış pış yapıyordum meme veriyordum ulu orta yerde perişan oluyordum
rabialtunkaya Elisam123 aynen herkes sallamış valla bizimki neyi sever bilemedim inşallah hiç istemez sallanmayı 😂