rabialtunkaya Ben tek bi ürün alayım büyüyene kadar onu kullansın istiyorum bu İKEA’nın parmaklıklı karyolasından alayım diyorum hem anne yanı da oluyor ,ama sallanmıyor siz ne aldınız ne tavsiye edersiniz ?
Bayancorek rabialtunkaya Sallamaya karşı olduğum için anne yanınıda, odasındaki beşiği de sallanmayan şekilde aldım. Buhran geçirip zorlanınca mecbur sallarım diyorsanız sallanan tercih edin bence.
aslansmommm rabialtunkaya elele madre aldım anne yanı sallanma aparatıda var gece uykusu kaçmadan geri uyutmak için ufak ufak sallamaktan zarar gelmez bence sonra o sıkıntıyı çekmek istemiyorum sallanan tercih ettim o yüzden
Melekannesi42 rabialtunkaya ben park beşik aldım üç kademeli çocuk büyüdükçe aşağıya indiriyorsun 5 6 yaşına kadar yatabiliyor tabiki bu benim tercihim siz kendinize hangisi uygunsa onu seçersiniz
berceste5155 rabialtunkaya ben sallamayı düşünmüyorum o yüzden formike beşik aldık ama kolik bir bebek olursa sallamal zorunda kalabilirsin dediler siz de sallamak zorunda kalırsanız küçük hamak beşikler var alternatif olarak onları tercih edebilirsiniz hem istediğiniz yere kolayca taşınır
Ormanmeyvelii Bayancorek ay size burda denk geldim. Nasıl oldunuz? En son istirahat ediyordunuz. Umarım herşey yolundadır 🌺
rabialtunkaya Bayancorek yani bebeğim ister mi hiç bilmiyorum,siz bebeğinizi hiç sallamadan mı büyüttünüz aradı mı hiç
Bayancorek Ormanmeyvelii Ayy çok teşekkür ederim. Sürekli biraz daha dur oğlum , daha zamanı var diye diye şükür 37 yi gördük. İyiyiz şimdilik yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz. Siz ne durumdasınız, her şey yolundadır umarım. 🌸😇
Ormanmeyvelii Bayancorek Buna çok sevindim 🥺🤩🙏 inşallah zamanında gelecek 🌺 Bizde 36. Haftaya doğru ilerliyoruz herşey yolunda ama çok fazla ayakta durmak bazen yürümek bile canımı acıtıyor bazen gelen mide bulantısı ve bir yandan da sıcaklar 🙄 ama buna şükür 🙏 🥲
rabialtunkaya aslansmommm ben de elele nin park yataklarından da düşünüyorum aslında hertqrafı kumaş çocuklar çok rahat ediyor ama bi yandan şık birşey istiyor gözlerim 😂
Bayancorek Ormanmeyvelii Sıcaklar mahvediyor zaten. 😓 Ne ara geçti vakit hiçbir şey anlamadım. Sanırım kucağıma aldığımda ufak çaplı bir şoka gireceğim. 🙄 Sende zamanında kavuşursun inşallah. 🌸🤗
Melekannesi42 rabialtunkaya ben hiç birini sallamadım üç çocuk büyüttüm bu cimcime nasıl olcak hiç bilmiyorum 🥰🥰
Bayancorek rabialtunkaya Valla ben henüz doğum yapmadım ama istemese de umrumda değil, görümcem hala 6 yaşındaki çocuğu sallıyor. Ağlasa da sürünse de uyur elbet sallamakla uğraşamam o yüzden sallanabilir almadım hiçbir şeyi. Sabit her şey.🤷🏼♀️
aslansmommm rabialtunkaya şıklıktansa rahatlık daha iyi olur diye düşünüyorum uykusu kaçmadan yanıbaşımda her işini halledebileceğim rahat bi beşik istedim o yüzden 😊
AysegulArici İmdiye kadar sallanmaya bı bebek le karsilasmadim ama umarım sallanmaya gerek kalmadan buyutursunuzuz ben park yatak ve elektrikli sallanan aldım ilk 6ay elektrikli kullanicam daha sonra park olanı kullanicam ilk oğlum kolikdi ve sürekli sallanmak istiyordu kendimi riske atmadım
Nununu rabialtunkaya ilk cocugumda bizde ikea besik aldık ama sallanmamasindan ötürü hep pişman olduk.bize göre kesinlikle Adı üstünde besik kesinlikle sağlanmalı.kucahina,yatağına alışmış bir bebek çok zorlayici oluyor ama kendi besiginde hafif hafif sallanan bebek sana bagimli olmuyor ve seni daha az zorluyor.ikinci bebeğimiz için sallanan besik alacagiz o yuzden.
rabialtunkaya aslansmommm tabi ki bebekler rahat etsin yeter ki süsü biraz kenara bırakacağız artık 😅
aslansmommm Monaliza henüz dogum yapmadım bakalım yorumlarına bakılırsa memnun kalacagımı düşünüyorum