TeoMom Annesininportakali53 Benim yarın değil cuma günü sizden 1 gün sonra gireceğim detaylı ultrasonum var 22+3 oluyoruz bakalım oğluşum inşallah iyidir 💙
Annesininportakali53 minigiminannesi03 korkma kuzum ilk 3 ay oluyor öyle bendede kesede düzensizlik vardı sonra düzeldi 💜
minigiminannesi03 Annesininportakali53 inşallah kuzum bütün hamis annelere allahim yardım etsin inşallah çok zor valla
Tueaksy Bizimde yarın kontrolumuz var . 39+6 oluyoruz 39a girdiğinde gitmiştim 3600 Gr di bizim kız biraz nazlı çıktı 😃 gelesi yok
Annesininportakali53 Tueaksy oy maşallah tontiş😍 kızlar erken erkekler gec gelir derler ama bence tam tersi kızlar gec geliyor💜
AlmilaMomm Annesininportakali53 34+6 😍 Yarın bizimde görüş günümüz nasıl diye merak ediyorım prensesimi🥹 Geçen hafta sırtı dönüktü göremedik inşallah yarın gösterir kendini nazlı ceylanım👼🏻🙏
Annesininportakali53 Majun 30 dan sonrası hiç geçmez derler ama benim gözümde 30 a geldin mi sanki hemen geçiyormuş gibi bende bir 30 lara varabilmek oh cekecem🤭🤲
-Egeninannesi- Annesininportakali53 yarın sezeryan için gün alıcaz kısmetse çok heyecanlı🙈 34+1 olduk