Annesininportakali53 Yarın kızımı görüş günü. 24+4 oluyoruz hep bir hafta önden gidiyoruz biraz tombişmişiz bir ay oldu görmeyeli özledim acaba kaç gram olduk o pamuk yüzünü görmek için sabırsızlanıyorum 🤭 peki ya siz anneler kac haftalik oldunuz ?
girl_boy_annesi Annesininportakali53 bizde 21+2 olduk yarın inşallah bizimde detaylı usg yapılacak inşallah güzel haberler alırız 🤲🏼🥰
Bayancorek Annesininportakali53 37+0 ız bugün. 💙 Yarın bizimde görüş günümüz oğluşumla. 😇 En son 36+1 de 3 kg dık 🌸
findiklibadem Annesininportakali53 benim haftaya kontrolüm bende çok özledim yüzünü de göstermiyor kızımız ama yine de özlüyor insan 🥰
ParildayanYildiz Annesininportakali53 12+3 yarın bizimde görüş günümüz hemde ikili testimiz var çok heyecanlıyım o minik ellerini ayaklarını hemen görmek istiyorum😍🥰
Asdfka_1 Annesininportakali53 yarın bizimde detaylı ultrason günümüz heyecanlaa sabahı bekliyorum . Hayırlı güzel haberler alırız inşallah 🥰🤲
minigiminannesi03 Annesininportakali53 9+2 olacagiz yarin kontrolumuz var bakalım heyecanla bekliyorum birdaha ne zaman çağıracak hiç bilgim yok o randevu vermezse bile ben giderim dayanamam 😂😂😂 1haftasa mutlaka görmeye giderim o vermezse başka dr alirim
Annesininportakali53 minigiminannesi03 ay kiz ne yaptın herhangi bir risk görülmediği takdirde ayda bir çağırıyorlar ben hep ayda bir gittim o kadar da ultrasona girme canım bekle azcık büyümüş olur insan daha da heyecanlaniyor🤭💜
Nrgl1925 Bende 36+5 oluyorum yarın büyük ihtimal sezeryan günü vericek diye umuyorum ılk defa heyecanım had safhada🥰rabbım hepımıze kolaylık versin yardım etsin
Annesininportakali53 Yigitkeriminannesi bende 30 lara gelsem de bir oh çeksem 🤭 daha 1.5 ay var 30 olmamıza 🤭
nutellaningizlitarifiyim Annesininportakali53 bizim de yarın randevumuz var 18+3 henüz cinsiyeti öğrenemedik inşallah yarın gösterir 🥰🤗