busra_kocak1836 merhabalar benim ilk hamileliğim ve eşimle benim kanım uyuşmuyor benim A Rh (-) negatif eşimin ise A Rh (+) pozitif bebekte sorun olurmu acaba sizde bilgi verirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
Adensmom8 busra_kocak1836 doktorunuza muhakkak bilgi verin onun iğnesi var zamanı gelince onun kesin yapılması lazım
annebebek6748 busra_kocak1836 Canim doktorunla paylas igne vuruluyosunuz bu durumda bi suru uyusmazligi olan var bu sorun olmaz.
_ozlmm busra_kocak1836 Bizde de kan uyuşmazlığı var ilk gebelikte problem olmadığını söylüyorlar ama her ihtimale karşı doktoruna söyle o seni yönlendirir arkadaşların da dediği gibi 28.haftada iğne vuruluyor ama lekelenme olursa erken vuruluyor ☺️
Merveyaz busra_kocak1836 28. Haftada kesin yaptırmanız gerekiyor, onun öncesinde herhangi bir kanama olduğunda yaptırmanız gerek. Kanama vs olmadıysa 28. Haftadan önce yaptırmanıza gerek yok
busra_kocak1836 pamuksekerinannesi Merveyaz geç kalmamışım şükür daha 16 haftadayim çok teşekkür ederim
busra_kocak1836 Merveyaz kanama lekelenme vs yok doktor araştırmaya git dedi bebekte sorun varsa yapalım o iğneyi dedi ben o iğneyi çocukta sorun olsada olmasada yaptırıyımı peki
Deryak52 busra_kocak1836 Belli olmaz Rabbime kalmış birşey ilaç felan verirler kullanırsın birşey olmaz
miranmomsss busra_kocak1836 bizimde kan uyuşmazlığı var ama bir sorun olmuyormuş sadece 28.haftada iğne olacak
BesimeSarikaya miranmomsss benimde ilk gebeliğim doktor kan uyuşmazlığı falan hiç bir şey demedi sıkıntı olmaz dimi ben 30 haftada gidicek doktora şimdiye kadar doktor hiç böyle bir şeyden bahsetmedi bunu herkese yapıyorlar mi
Nur8sonmezz busra_kocak1836 sorun olsada olmasada yapılması gereken bir iğne zaten ilk çocukta pek sıkıntı olmuyor ama ikinci gebelik için riskli olduğunu söylemişti doktorum
Merveyaz busra_kocak1836 kanama olmadıysa ilk etapta zaten bebekte sorun olmaz ki canım. Hiç bir sorun yokken 28. Haftada yaptırırsın öncesinde yaptırma bence
Nur8sonmezz busra_kocak1836 evet bizdede vardı doktoruma başından söyledim 28-30 hafta araları iğnesi var vuruluyorsun 32 haftalığım iğnemi oldum şuan hiç bi sıkıntımız yok şükürler olsun🖤
busra_kocak1836 Nur8sonmezz çok şükür içimi çok rahatlattiniz çok teşekkür ederim inşallah birşey olmaz benimde🥰
busra_kocak1836 Nur8sonmezz evet doktorum bana da söyledi ilk de sorun olmuyor ama ikinci riskli diye birde sizlere danışmak istedim çok teşekkür ederim 🥰