Sedaduru Yagmurrr98 canım benimde bulandırıyordu o yüzden yemekten 1 saat önce alıyordum ve yapmıyordu bir de öyle dene istersen
Bebegim_gulay Ben demir ilacı kullanıyorum fakat tok karnına al dedi doktor, o yüzden hiç bir sorun yaşamadım aç karnına yazanları görünce şaşırdım
Yagmurrr98 Bebegim_gulay Tok yazıyor bendede ama içmedim bugün korkudan yarın gidip farklı bişey isteyeceğim
Maden Bebegim_gulay evet tok karnına da aliniuormus ama emilimi az oluyormuş genelde aç karni içiliyormuş. Bende ilk başladığımda aç karnına günde bir alıyordum sonra tahlil sonuçlarım düşük çıkti iki ye çıkardı doktor ama tok karni al dedi şimdi baska doktora gttm o da aç alcaksin dedi günde iki defa kafam çok karıştı gerçekten doktorlar bile farklı. Sabahları aç icebilyorum ama akşamları bazen içemiyorum cnku hep birşeyler yiyorum hiç ac olmuyorum birde demir ilacını alırken bir saat önce ve sonra sut ve süt ürünü çay kahve tüketmemek gerekmiş ne zor bir ilaçmis🤔
Bebegim_gulay Yagmurrr98 ben 3 . Ayından itibaren kullanıyorum şuan 24 haftaligim çok şükür bir sorun yaşamadım
durumoms2 Yagmurrr98 bencede değiştirir. Benim doktorum demir ilacı mide bulantısıni artırır demişti. Şurup olanı içerken hiç midem bulanmıyor
durumoms2 Yagmurrr98 şurup olanın ağızda bıraktığı tadı sevmiyorum sadece bu yüzden de ilacı içtikten sonra meyve atıyorum ağzıma. Eğer doktor ilacını değiştirirse tavsiye ederim ☺️
Bebegim_gulay Maden kan sonuçlarına göre belki ilacın kullanım şekli belirleniyordur benim değerlerim normal di belki o sebepten tok karnına alıyorum , doktor ne dediyse uyuyoruz bakalım 🥰
tuce2 Yagmurrr98 doktorunuza danişarak solgar marka demir ilacı kullanabilirsiniz en az mide bulantisi yapanı ben çok memnunum
Damlaakayatr Yagmurrr98 merhabalar ben 16. Haftada kullanmaya başladım fakat sizin gibi geçen acillik oldum çok kötüydü bebeğe bir şey olmaz demi ya serum takıldı falan ama çok kötü bir geceydi hatta mutivitamin kullanıyorum onu bile sindirememişim 😞
Yagmurrr98 Damlaakayatr Yok canım korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz seni etkiliyor sadece bı daha alma ama doktorun değiştirsin