Sudekc Mucize_mm 6+2 bizim ama suan hala tam anlayamadım hiç hamile kalmamıştım ama duyduğuma göre tek gebeliğe göre daha zor oluyormus olsun artık 🥹 sizde bi belirti var mı
Mucize_mm Sudekc doktorun normal hamileliğin 2 katı zorluk olacak dedi mide bulantısı çok oluyor hiçbişey yemek istemiyorum ozellikle sabahları kahvaltı yapamıyorum :( daha 4 haftalik olmamıza ragmen böyleyim ben diyorum ki cok nazli olacak minnoslarım yemek sececekler dogduklarinda bana hic bisey yedirmiyorlar bir muz birde karpuz yiyebiliyorum sadece fahat rahat diğerleri hep zoraki besin :(
Sudekc Mucize_mm ah kıyamam ya çok zır geçiyor demek ki senin , sabahları mentol gibi ferahlatan bişey çiğnesen , kahvaltını da başkası hazırlasa hazır yesen zorla oda mı olmuyor 😥 inşallah hep böle devam etmez canım
Mucize_mm Goncakzlkaya ikiz hamilelik için uygulama bunu mu kullanıyorsun sadece ben ikizler icinde bakıyorum ama henüz bulamadım
Mucize_mm Sudekc hazırlayan olsa yemeyi denerim de hazirlayacak kimse yok esim erkenden ise gitmek icin kalkıyor bende hazırlan cik ancak işe yetişiyorum kuzum artik sıcaklar geçtikten sonra zorlayacagim mecbur kahvaltısız da olmaz çünkü
Sudekc Mucize_mm Allah sabrını da veriyo olsun kuzum .🙏 biz dün kalp atışını duyduk Allah’a sükür ikisininde duyduk 🥹
Mucize_mm Sudekc bende haftaya cumartesi kalp atisi icin gideceğim insallah sag saglim duyarım ikisinide
brcctmkl Selam kızlar bizde 7+3 olduk bugün.yarın kalp atışı için doktora gidicez 🙏 hepimize güzel rahat bi hamilelik,kolay geçen bi doğum ve sağlıklı minnoslar diliyorum.sag salim alalım kucağımıza inşallah 🙏🤲😍
Mucize_ikizler123 Mucize_mm hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağnıza alırsınız benimde ikiz aileden gelme 17 haftalığım çift yumurta ikizleri benim sizin ki nasıl ve kaç haftalıksınız ☺️
Mucize_mm Mucize_ikizler123 7 haftalığım şuanda. kalp atışlarını duymak icin bu cumartesi randevumuz var bakalım hakkimizda hayırlısı insallah bu defa duyarız monnoslarimin kalp atışlarını 🙏🏻🧿 Bizimde çift yumurta ikiziymis kayınvalidem ikiz birde benim anne tarafından ikiz kuzenler filan var. Benim çocukluk hayalimdi ikiz annesi olmak insallah gerçekleştirir rabbim 🥰🥰
Sudekc Mucize_mm hadi güzel haberlerle gel inşallah 🙏 son gün kalmış Allah’ın izniyle ikisini de duyarsın 🐣🐣
Mucize_mm Sudekc bugün geldik hastaneye gece hafif kanamam oldu dr kontrol altında tutmak için bu gun yatış verdi ama ikisininde kalp atışlarını duyduk çok şükür iyiler 🤭🥰